ČUKARIČKI DOČEKUJE EKIPU IZ SURDULICE Delibašić: Radnik je ozbiljan rival
Foto: FK Čukarički

SUPERLIGA SRBIJE

ČUKARIČKI DOČEKUJE EKIPU IZ SURDULICE Delibašić: Radnik je ozbiljan rival

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera Čukaričkog Pavle Delibašić rekao je danas da njegovu ekipu čeka težak meč protiv Radnika i najavio da će u timu biti promena u odnosu na prethodnu utakmicu u Super ligi Srbije.

"Čeka nas izuzetno teška utakmica i na taj način se i pripremamo za ozbiljnog rivala, kao što je Radnik. Surduličani na početku ove sezone igraju odličan fudbal, videlo se to u prva dva kola, kad su namučili Mladost, a potom ubedljivo slavili protiv Spartaka", rekao je Delibašić.

Čukarički, posle eliminacije iz Evrope, sutra dočekuje Radnik iz Surdulice u trećem kolu Super lige Srbije.

U odnosu na prethodni prvenstveni meč protiv Napretka, u timu Čukaričkog neće biti Marka Docića, koji odradjuje prvi od dva meča suspenzije zbog crvenog kartona.

"Svakako će biti promena, kapiten neće moći da nam pomogne u ovom veoma važnom meču. Ali, isto tako, posle povreda se vraćaju Stefan Veličković i Asmir Kajević koji konkurišu za mesto u timu", rekao Delibašić.

Upravo se Kajević pobrinuo za častan oproštaj Čukaričkog od Evrope, postigao je počasni pogodak protiv norveškog Moldea.

"Igrali smo protiv prilično iskusne ekipe, kojoj je donedavno trener bio sadašnji šef struke Mančester junajteda Ole Gunar Solšer, koji je i formirao igrački kadar Moldea. Nije sramota izgubiti od takvog rivala, a nama je bilo bitno da se ni jednog trenutka nismo branili. Svi smo bili zadovoljni posle dvomeča sa Moldeom. Jednostavno, bili su bolji od nas", rekao je Kajević.

Ekipu Aleksandra Veselinovića sada očekuje povratak na domaću scenu, a Kajević se ne zavarava da će protiv Radnika na Banovom brdu biti lako.

"Izvukli smo dosta pozitivnih stvari iz evropskih mečeva, to iskustvo sada naši mladi igrači treba da primene na domaćoj sceni. Istina je da nam Radnik često pravi probleme, protiv nas su uvek izuzetno motivisani. Na nama je da u meč udjemo odgovorno, ne sa 100, već sa 200 odsto mogućnosti da bismo osvojili tri preko potrebna boda", rekao je Kajević.

Upitan koliko je fizički spreman za meč protiv Radnika, on je naveo da mu je teško da proceni.

"Nekih 80 odsto. Naravno, na treneru je da odluči ko će da počne meč", rekao je Kajević.

Na kraju, Kajević je pozvao publiku da podrži tim i na prvenstvenim mečevima.

"Bilo je prelepo videti ispunjen stadion protiv Banantsa i Moldea. Iskreno se nadamo da će ljudi nastaviti da dolaze na Brdo. Podrška nam je preko potrebna, posebno mladim momcima u timu, koji su na početku ove, ali i prethodne sezone, pokazali ogroman potencijal", rekao je Kajević.

Utakmica Čukarički - Radnik igra se sutra od 20.00.

kurir.rs / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track