KAD NEŠTO JAKO ŽELIŠ: Sadik o prvom golu za Partizan (VIDEO)
Foto: partizan.rs

PROBIO LED

KAD NEŠTO JAKO ŽELIŠ: Sadik o prvom golu za Partizan (VIDEO)

Fudbal -

Imao je fudbaler Partizana Umar Sadik na svakoj zvaničnoj utakmici od početka sezone priliku da postigne prvi zvanični gol u crno-belom dresu, a učinio je to u nedelju u poslednjoj sekundi meča protiv Mačve.

Prvi gol je proslavio tako što je jako šutnuo loptu, a objasnio je i zašto je to uradio.

– Poslao sam poruku tako što sam šutnuo loptu jako, jer je trebalo da postignem gol u prvoj utakmici protiv Inđije, ali nisam. To uglavnom tako ide, kada nešto jako želite morate biti strpljivi. Trener mi je rekao da moram da mislim na igru, a ne na gol. To je ono što sam pokušavao da radim i eto konačno sam to i postigao, rekao je Nigerijac.

Nije propustio priliku da pohvali saigrače.

– Oni su fenomenalni! Ne samo saigrači, već i čitav stručni štab. Sjajno se osećam ovde. Teško mi je bilo kada sam i pre mogao da rešim neke stvari i dajem golove, ali se oni nikad nisu ljutili već su mi pružili podršku.

Situacija u Partizanu je drugačija od one koju je sretao u ranijim klubovima.

– Uvek sam imao problem da sam posle nekog vremena prestajao da budem u timu i tako od moje 18. godine. Ali u Partizanu je drugačije, ovde igram i lepo mi je. Moja porodica je oduševljena, gde god da sam imam podršku i veoma sam zahvalan na tome, zaključio je Sadik.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track