RASPUCANI CRNO-BELI Ožegović, Sadik i Stevanović o golovima: Nije to najvažnije...
Foto: Starsport©

IZMEĐU BAČKE I MALATJE

RASPUCANI CRNO-BELI Ožegović, Sadik i Stevanović o golovima: Nije to najvažnije...

Fudbal -

U meču trećeg kola Super lige Srbije Partizan je pobedio Mačvu rezultatom 4:0 (2:0), a strelci su bili Stevanović, Ožegović, Suma i Sadik.

"Četvrta utakmica bez poraza, ali me više raduje što nismo primili gol. I nadam se da ćemo tako nastaviti u četvrtak jer znamo da u evropskim utakmicama gol u gostima donosi veliku prevagu. Nadam se da će naša odbrana, a i svi mi zajedno izdržati da ne primimo gol i da ćemo moći da slavimo pred našim navijačima. Nadam se pobedi, bez primljenog gola i samo da nastavimo ovako kako smo igrali do sada", kaže Ožegović.

foto: Starsport©

Sadik je protiv Mačve postigao prvenac u crno-belom dresu.

"Poslao sam poruku tako što sam šutnuo loptu jako, jer je trebalo da postignem gol u prvoj utakmici protiv Inđije, ali nisam. To uglavnom tako ide, kada nešto jako želite morate biti strpljivi. Trener mi je rekao da moram da mislim na igru, a ne na gol. To je ono što sam pokušavao da radim i eto konačno sam to i postigao".

Kaže da ima veliku podršku saigrača.

"Oni su fenomenalni! Ne samo saigrači, već i čitav stručni štab. Sjajno se osećam ovde. Teško mi je bilo kada sam i pre mogao da rešim neke stvari i dajem golove, ali se oni nikad nisu ljutili već su mi pružili podršku".

Partizan je prvi klub u kome je Sadik standardan prvotimac.

"Uvek sam imao taj problem. Menjao sam klubove, počinjao pa prestajao da budem u timu i tako od moje 18. godine. Ali u Partizanu je drugačije, ovde igram i lepo mi je".

Porodica ga podržava...

"Da, posebno je moja mlađa sestra oduševljena što sam ovde. Gde god da sam oni me podržavaju i veoma sam zahvalan na tome".

Uživa u Beogradu.

"Da, lep je grad, sve je super".

Ubrzano uči srpski jezik.

"Jesam naučio mnogo reči, ali ne bih da izgovaram", zaključio je Umar Sadik.

foto: Starsport©

Filip Stevanović nema još 17 godina, a već je postigao dva gola za Partizan, protiv Konahs Kija i Mačve.

"Presrećan sam zbog još jednog gola, ali pre svega čestitam celoj ekipi na pobedi i dominaciji tokom čitave utakmice. Imao sam još par šansi za golove, ali polako, važno je da pobeđujemo i da je ekipa dobila ubedljivim rezultatom. Veoma mi znači kada šef Milošević kaže da ne gleda na moje godine i da me smatra za ravnopravnog člana ekipe što je veliki kompliment pre svega od nekoga ko je bio veliki igrač,a sad trener. Trudim se da svakim danom postanem još bolji i da se dokažem u što boljem svetlu. Naravno da mi prijaju komplimenti, ali niti sam u oblacima, niti ima pritiska. Spreman sam na sve što me čeka, a saigrači mi dodatno pomažu i čine stvari dosta lakšim na čemu sam im zahvalan", kaže Stevanović.

(FK Partizan, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track