KRUNIĆ PRED VOŽDOVAC: Cilj je pobeda, ali moramo mnogo bolje
Foto: FK Radnički Niš

Radnički dočekuje Zmajeve

KRUNIĆ PRED VOŽDOVAC: Cilj je pobeda, ali moramo mnogo bolje

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Voždovca mora da odigra mnogo bolje nego protiv Javora ako želi da upiše pobedu.

"Nijedna utakmica u ovoj ligi nije laka, a mi smo u to najbolje mogli da se uverimo u prošlom kolu protiv Javora kod kuće. Sada nam dolazi Voždovac koji je neugodan tim. Čitao sam da imaju kadrovskih problema, da su se zahvalili na saradnji nekim igračima i da će doći u izmenjenom sastavu u odnosu na prethodne dve utakmice. Ali, nas te stvari ne treba da interesuju", rekao je Krunić.

Fudbaleri Radničkog sutra dočekuju Vožovac u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

"Treba da budemo bolji nego što smo bili u duelu s Javorom. Taj meč je pokazao da sve ekipe u našoj ligi igraju dobar fudbal i da niko ne sme da se potceni. S velikom mukom smo uspeli da ih pobedimo i sa tim razmišljanjem dočekujemo ovaj susret sa Voždovcem. Moramo mnogo više da damo u svim elementima igre da bismo došli do željenog rezultata, a to je pobeda", rekao je Krunić.

On je istakao da nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Javora i da je prethodnu sedmicu iskoristio da promeni pristup kod igrača.

"Od prvog minuta moramo biti fokusirani i to je osnovni preduslov da budemo bolji nego do sada. Potrebno je više trčanja, jer neki igrači tokom utakmica upadaju u krizu. Daćemo sve od sebe da se našoj publici sada predstavimo u puno boljem svetlu i da uz njihovu podršku dodjemo do cilja. Još jedan trijumf bi nas doveo u veoma dobru poziciju posle četiri odigrana kola i moramo učiniti sve što je potrebno da do njega i dodjemo", rekao je Krunić.

Trener Radničkog je naveo da za sutrašnji meč ne može da računa na Čumića i Nomu koji su povredjeni .

"U odnosu na utakmicu s Javorom počeće Filip Knežević umesto Čumića, a postoji velika verovatnoća da će se u prvu postavu posle lakše povrede vratiti kapiten Saša Stojanović. Haskić će biti na klupi, pošto još nije spreman za svih 90 minuta. U svakom slučaju koja god postava da izadje, cilj je jasan", rekao je on.

"Treba da budemo agresivni, da stvaramo više šansi, da jače pritiskamo protivničku zadnju liniju i ako to odradimo kako treba, tri boda ne bi smela da izostanu", završio je Krunić.

Utakmica se igra sutra od 20.00 na Čairu.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track