NISAM JE SILOVAO, ALI SAM JOJ PLATIO DA ĆUTI: Evo koliko je para dobila žena koja tvrdi da ju je Ronaldo obljubio (FOTO)
Foto: AP

SLUČAJ IDE NA VHOVNI SUD

NISAM JE SILOVAO, ALI SAM JOJ PLATIO DA ĆUTI: Evo koliko je para dobila žena koja tvrdi da ju je Ronaldo obljubio (FOTO)

Fudbal -

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, koji je optužen da je silovao studentkinju 2009. godine, i dalje se sudi sa ženom, a slučaj će se 'terati' do Vrhovnog suda.

Ketrin Majorga šokirala je javnost navodima da ju je Ronaldo silovao u hotelskoj sobi 2009, a zatim je naterao da potpiše ugovor kojim se obavezuje da će ćutati o tome u zamenu za 375.000 dolara.

Sada je i potvrđeno, Kristijano joj jeste platio! Sudski dokumenti u koje je portal "TMZ" imao uvid sadrže sledeći iskaz njegovih advokata.

foto: Profimedia

"Kristijano jeste osobi koja ga tuži platio 375.000 dolara, u zamenu za potpisivanje ugovora o tajnosti kako ovaj slučaj ne bi dospeo u medije," piše u dokumentima.

Američka policija u januaru je zatražila uzorak Ronaldove DNK od italijanskih vlasti. Majorga se, u međuvremenu, zarekla da će celu stvar terati i do Vrhovnog suda, ako bude morala, a možda će morati jer tužilaštvo Nevade nije smatralo da postoji dovoljno dokaza da goni fudbalera.

foto: Printskrin

Da podsetimo, u Nevadi nema zastarevanja silovanja ako je žrtva prijavila delo policiji unutar četiri godine. A može dobiti doživotni zatvor sa mogućnošću uslovnog izlaska tek nakon 10 godina. Iako je 2010. prihvatila 375.000 dolara sa računa na Britanskim Devičanskim ostrvima u zamenu za ćutanje, sada se sprema suočiti sa događajem koji joj je promenio život, zbog čega je smisao našla u alkoholu i borila se sa suicidalnim mislima.

LASK je iznenadio sve u prošlom kolu i lagano izbacio Bazel i sada ga čeka borba za ulazak u Ligu šampiona sa Brižom. Večeras (21.00) u Lincu kvota na domaće je 2,55, a na goste 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LASK - Briž.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track