"SAMO DA DAMO SVE OD SEBE"

MILOJEVIĆ PRED JANG BOJS: Ova utakmica ne može da se poredi ni sa jednom drugom! Ne igramo samo za Zvezdu, već za celu Srbiju (KURIR TV)

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da utakmice u plej-ofu za Ligu šampiona ne mogu da se porede sa drugim mečevima u kvalifikacijama.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Berna - Anje Vukašinović

Zvezda u sredu (21.00) u Bernu igra sa Jang bojsom, a revanš je na "Marakani" sledećeg utorka.

"Sigurno je da će da bude teška utakmica, znamo da smo došli u plej-of za Ligu šampiona. Ne znamo koliko ovu utakmicu možemo da poredimo sa ostalim, ono što mi je bitno je da odigramo dobro i damo sve od sebe na terenu, pratimo tu filozofiju, za druga očekivanja ne znam šta da kažem. Igramo protiv jako dobre ekipe, ne treba pričati hvalospeve, ali činjenica je da Jang bojs igra u završnoj fazi kvalifikacija i da je prvak Švajcarske, to je ozbiljna ekipa i to znamo od prošle godine. Ovo će biti prvih 90 minuta, imamo i drugo poluvreme u Beogradu, najbitnije je da izađemo i odigramo kako znamo i damo sve od sebe. Na ovom nivou nema lošeg protivnika i imamo veliki respekt prema domaćinu. Biće zanimljiva utakmica", rekao je Milojević u Švajcarskoj.

"Ne razmišljamo još o Ligi šampiona, iako smo inspirisani, samo da odigramo dobru utakmicu i damo sve od sebe. Kad god odemo van zemlje, ne predstavljamo samo Crvenu zvezdu nego našu zemlju i naš narod", dodao je trener srpskog prvaka.

Milojević nije želeo da poredi Kopenhagen i Jang bojs.

"I Kopenhagen je fenomenalna ekipa, videli ste šta se sve izdešavalo. Bio nam je cilj da uđemo u jedno od evropskih takmičenja, ali to je nebitno i ne razmišljamo sad o tome, razmišljamo o utakmici protiv fantastične ekipe, nemaju premca u švajcarskom prvenstvu, da li će da bude lakše ili teže, ne treba da se postavlja pitanje. Iz kola u kolo je sve teži protivnik, sama činjenica da je Jang bojs došao direktno u plej-of govori o jačini kluba", zaključio je Vladan Milojević.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track