PARTIZANE, SAD IH ZGAZI: Molde mora pasti u Beogradu!
Foto: @starsport

Napad na Ligu evrope: Crno-beli dočekuju norveškog vicešampiona

PARTIZANE, SAD IH ZGAZI: Molde mora pasti u Beogradu!

Fudbal -

Neka bude goleada: Današnji meč, ali i onaj za nedelju dana, odrediće dalji tok sezone za klub, koji doživljava renesansu pod komandom Save Miloševića

Trener Partizana Savo Milošević pred večerašnji (21.00, RTS 1 i Arenasport 1) duel u Humskoj, koji će zbog kazne UEFA biti otvoren samo za najmlađe navijače, polaznike fudbalskih škola, ističe značaj eliminacije norveškog Moldea i istovremeno skida pritisak sa leđa svojih igrača:

- Pred nama su dve utakmice koje mogu da odrede celu sezonu. U prethodnih pet meseci uradili smo mnogo lepih stvari, ali sve to može da padne u drugi plan ako ne uspemo da uđemo u Ligu Evrope. Ipak, nije biti ili ne biti i ne smemo da sebi natovarimo preveliki pritisak - rekao je Milošević.

O protivniku i načinu igre protiv njega, strateg crno-belih kaže da bez strpljenja ne treba računati na uspeh:

- Ne smemo da potcenimo rivala nijednog trenutka. Molde je ozbiljna ekipa, fizički su jaki, disciplinovani i organizovani, znamo sve o njima. Igraćemo ofanzivno, ali ne smemo da srljamo i budemo nestrpljivi. Insistiraćemo na tome da imamo veći posed - rekao je Milošević.

foto: Beta/Branislav Božić

Mladi štoper Strahinja Pavlović nada se da bi uz njega u odbrani mogao da stane iskusni Bojan Ostojić, koji se oporavlja od povrede primicača.

- Svi smo fokusirani na utakmicu, neće nam biti lako bez navijača, ali mi ćemo igrati na pobedu. Nadamo se da će Ostojić biti spreman da zaigra od početka. Imaćemo danas analizu utakmica Moldea u dosadašnjim kvalifikacijama za Ligu Evrope, šef će nam ukazati na njihove prednosti i slabosti - rekao je Pavlović.

foto: Printscreen

Alarmantno apel crno-belih

PARTIZAN: NAVIJAČI, BIRAJMO – RAZUM ILI PROPAST KLUBA!

Na sajtu Partizana objavljen je apel navijačima u saopštenju pod nazivom „BIRAJMO - RAZUM ILI PROPAST“. Uz brošuru organizacije FARE, čiji su izveštaji za UEFA bili uvek povod za kazne, uprava crno-belih podseća da će dalje neodgovorno ponašanje navijača dovesti klub na ivicu egzistencije:

- Molimo sve naše navijače da sadržaje ovih brošura pažljivo pregledaju i da ih ti sadržaji snažno upozore na još teže konsekvence od već pretrpljenih, koje bi mogle zadesiti vaš i naš FK Partizan bude li neko od opisanih ponašanja registrovano na nekoj od narednih evropskih utakmica Partizana i kao takvo prijavljeno UEFA - piše na sajtu i dodaje se:

- FK Partizan i te kako želi da učestvuje u UEFA takmičenjima, svake godine što duže to bolje, a to je i strateški, pa i egzistencijalno bitno za naš klub.

Savo Milošević jasan

MALATIJA JAČA OD MOLDEA

U poređenju Malatije i Moldea, Milošević daje izvesnu prednost turskoj ekipi kada je reč o kvalitetu igrača:

- Razlika je u tome što je Malatija individualno jača ekipa i ima mnogo igrača koji mogu da vam naprave problem. Oslanjaju se na individualni kvalitet. Molde ima nekoliko nosilaca koji se izdvajaju, ali njihova organizovanost i taktička disciplina ono su što ih izdvaja. Ima stvari koje rade šablonski, toliko su uigrani.

Pavloviću Partizan na prvom mestu

NIJE VREME ZA LACIO

Pavlović nije želeo da potvrdi priče o razgovorima koji se vode o njegovom transferu u Lacio, iako i mediji sa Apenina pišu da je sve završeno za obeštećenje od 5,5 miliona evra i da nedostaju samo potpisi:

- Nije trenutak da se priča o mom potpisu za Lacio, koncentrisan sam isključivo na Molde.

Molde je protiv Arisa pokazao da mnogo bolje igra kod kuće, i zato bi Partizan večeras (21.00) trebalo da napravi kapital pred revanš u Norveškoj. Kvota na crno-bele je 1,80, na iks 3,50, a na dvojku 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Molde.

Kurir / Dejan Petković

Foto: @starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track