LAZAR RANĐELOVIĆ VODI OLIMPIJAKOS KA LIGI ŠAMPIONA: Tihi heroj postigao dva gola u važnom trijumfu Pirejaca (FOTO)
Foto: Starsport©

PAO KRASNODAR

LAZAR RANĐELOVIĆ VODI OLIMPIJAKOS KA LIGI ŠAMPIONA: Tihi heroj postigao dva gola u važnom trijumfu Pirejaca (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Olimpijakosa ostvarili su pobedu u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a važnu ulogu u ovom trijumfu imao je srpski fudbaler Lazar Ranđelović.

Grčki predstavnik je sa 4:0 pobedio Krasnodar na svom terenu, a fantastičnu partiju pružio je Lazar Ranđelović, pošto je bio strelac u 78. i 85. minutu.

Krilni napadač koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u niškom Radničkom je na teren ušao u 75. minutu, a već tri minuta kasnije je iskoristio dodavanje Matjea Valbuene i upisao se u strelce.

Pet minuta pre isteka regularnog dela utakmice momak rođen 1997. godine je postigao i drugi pogodak, ovoga puta posle asistencije Danijela Podensa.

ranđelović zablistao protiv krasnodara
ranđelović zablistao protiv krasnodarafoto: Starsport©

Preostala dva gola za Grke dali su Gerero u 30. minutu i Danijel Podens, lob udarcem preko golmana gostiju Matveja Safonova.

I u gostujućem timu igrao je srpski igrač, defanzivac Uroš Spajić i nije uspeo da spreči debakl, koji ostavlja samo teoretsku šansu ruskom klubu da može uđe u društvo najboljih.

Stefan Mitrović na jednoj, Kostić, Gaćinović i Joveljić na drugoj strani. Strazbur čeka Ajntraht u plej-ofu za Ligu Evrope (20.30). Kvota na keca je 2,95, a na dvojku 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Strzbur - Ajntraht.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track