DOLAZAK U GROTLO DELIJA JE IZUZETNO OPASNO Švajcarci uspozoravaju navijače Jang Bojsa na pakao u Beogradu: Meč se neće igrati samo na terenu, već i van njega! (FOTO)
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

RASPISALI SE

DOLAZAK U GROTLO DELIJA JE IZUZETNO OPASNO Švajcarci uspozoravaju navijače Jang Bojsa na pakao u Beogradu: Meč se neće igrati samo na terenu, već i van njega! (FOTO)

Fudbal -

Crvena zvezda i Jang Bojs imaju jednake šanse za prolaz u Ligu šampiona, a Švajcarci su već sada krenuli u opasnu kampanju.

Naime, mediji su Švajcarskoj ne prestaju da pišu o revanš meču koji je na programu u utorak, a kao najveću pažnju posvetili su brizi o svojim navijačima koje upozoravaju na sve načine.

Kako prenosi švajcarski portal 20Minuten, više stotina navijača Jang Bojsa dolazi u Beograd, a upravo to bio je glavni razlog da ih dodatno "pozovu na oprez" zbog mogućih incidenata.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

U tekstu se navodi da sve Švajcarce čeka "kotao i grotlo Marakane koja će najverovatnije biti ispunjena do poslednjeg mesta". Takođe, ističu da će se meč igrati na terenu, ali i van njega, pa su tako mogući incidenti u blizini stadiona Crvene zvezde, i to, sa navijačima koji su "izvan svojih državnih granica poznati po fanatizmu".

foto: Starssport@

Za kraj, ovaj mediji podseća navijače Jang Bojsa na reči Marka Marina posle prvog duela:

- Raspoloženje u Crvenoj zvezdi i kod navijača koje je viđeno u prvom susretu je samo delić onoga što Jang Bojs očekuje u Beogradu.

U Bernu jeste bilo incidenata, a izgleda da su "delije" ozbiljno uplašile Švajcarce. Oni su još dodali da se utakmica neće samo igrati na terenu, nego i van njega jer "delije" znaju da prave haos i ispred stadiona.

Dortmund je silovito otvorio Bundesligu i večeras u Kelnu (20.30) želi da potvrdi šampionske ambicije. Kvota na dvojku je 1,45, a na dvojku uz bar tri gola ukupno (2&3+) 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Keln - Dortmund.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track