VELIKO SRCE VRBAŠANA: Humanitarna akcija i turnir u pikadu za pomoć porodici Čordaš!
Foto: Privatna Arhiva

BRAVO

VELIKO SRCE VRBAŠANA: Humanitarna akcija i turnir u pikadu za pomoć porodici Čordaš!

Fudbal -

U subotu 7. septembra s početkom u 19:00 časova, u Caffe baru "Galija" (kod autobuske stanice) u Vrbasu, održaće se humanitarna aukcija dresova kao i turnir u pikadu.

Sva prikupljena sredstva biće uplaćena za pomoć porodici Čordaš iz Vrbasa. Ova porodica živi u skromnim uslovima, a bez struje i vode su od 2008. godine. Samo za električnu energiju potrebno je uplatiti oko 80.000 dinara.

Humanitarnoj akciji odazvali su se i priložili svoje originalne dresove sa potpisom naši proslavljeni sportisti Nemanja Matić (Mančester junajted), Matija Nastasić (Šalke 04), naši najveći košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan sa dresovima svojih kapitena Branka Lazića i Novice Veličkovića, kao i “naše dete”, Vrbašanin Vasilije Vučetić, član španskog prvoligaša Bilbao Basketa.

Početne cene dresova su:

Bilbao Basket – 100 evra

KK Crvena zvezda – 150 evra

KK Partizan – 150 evra

Šalke 04 – 150 evra

Mančester junajted – 250 evra

Ukoliko se dresovi ne prodaju, biće stavljeni na internet aukciju, a sva sredstva koja se prikupe više od potrebnog proslediće se takođe u humanitarne svrhe.

Kotizacija za učešće na turniru u pikadu je dobrovoljna, a biće postavljene i kutije za dobrovoljni prilog.

“Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje iz Vrbasa i okoline, koji mogu da dođu i shodno svojim mogućnostima pomognu da napravimo jednu lepu i humanu priču u našem gradu”, poručili su organizatori.

Kurir sport / nasemesto.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track