FUDBALERI ZVEZDE NA TENKU: Crveno-beli se provozali na pravom borbenom vozilu (FOTO)
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

pROBALI I VOJNIČNI PASULJ

FUDBALERI ZVEZDE NA TENKU: Crveno-beli se provozali na pravom borbenom vozilu (FOTO)

Fudbal -

Omladinci Crvene zvezde bili su gosti u Centru za obuku kopnene vojske u Požarevcu gde su prisustvovali proveri znanja vojnika nakon specijalističkih obuka.

Crveno-bele nade koje nose dres filijale Grafičara su tokom boravka u kasarni "General Pavle Jurišić Šturm" imale priliku da vide brojne zanimljivosti iz svakodnevnog života vojnika, ali i da steknu dragoceno znanje.

"Videli smo pregršt veoma interesantnih detalja iz svakodnevnice vojnika, prisustvovali smo obuci, probali vojnički pasulj i posetili spomen sobu. Posebno smo impresionirani tenkovima u kojima smo imali priliku i da se provozamo. Zahvalni smo Vojsci Srbije na gostoprimstvu i nadamo se da će doći na utakmice Lige šampiona gde bismo im uzvratili za nezaboravno iskustvo koje smo stekli", rekao je Aleksa Puletić.

foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Sa talentovanim veznim fudbalerom saglasan je saigrač Lazar Popović koji sa nestrpljenjem čeka internacionalne izazove.

"Srećni smo zbog uspeha prvog tima, kako zbog činjenice da će igrati sa najboljim klubovima Evrope tako i jer su pružili priliku i nama da osetimo čar Evrope u UEFA Ligi mladih", rekao je Popović.

foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Crveno-beli biseri su prvi predstavnici našeg kluba koji su bili gosti kasarne u Požarevcu.

"Čestitamo prvoimcima Crvene zvezde na uspehu. Drago nam je da smo ugostili nade crveno-belih i nadamo se da će obe selekcije ostvariti uspehe u Ligi šampiona. Trudimo se da podižemo ugled vojske kod civilnog stanovništva i veoma smo počastvovani što u okviru naše inicijative udeo ima i fudbalski šampion Srbije", rekao je Nikola Otašević, zamenik komandanta Centra za obuku kopnene vojske.

(FK Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track