LAKOVIĆ IZ UEFA PORUČUJE: Zvezda raste, biće bolja ove sezone u Ligi šampiona! Srcem sam uz Orlove
Foto: Dado

NIJE IM LAKA GRUPA

LAKOVIĆ IZ UEFA PORUČUJE: Zvezda raste, biće bolja ove sezone u Ligi šampiona! Srcem sam uz Orlove

Fudbal -

Direktor Nacionalnih federacija Evropske fudbalske unije (Uefa) Zoran Laković rekao je danas da veruje da će Crvena zvezda ove sezone pokazati više u Ligi šampiona i dodao da veruje u reprezentaciju Srbije.

Zvezda se drugu godinu zaredom plasirala u Ligu šampiona, a ove godine rivali će joj biti Bajern iz Minhena, Totenhem i Olimpijakos.

"Svaka grupa je teška. Mislim da je Crvena zvezda fenomenalnim igrama poslednje dve ili tri godine dokazala da joj je mesto medju najboljim evropskim klubovima. Mislim da je sada trenutak u kome će Zvezda pokazati više nego prošle sezone. To su neka moja očekivanja bez obzira što moram da priznam da ni ova grupa nije laka, nadao sam se da će biti lakša", rekao je nekadašnji generalni sekretar FSS.

"Ono što je ipak najvažnije, a o tome sam razgovarao i sa rukovodstvom Crvene zvezde, jeste da je sve ovo za klub jedno veliko iskustvo i da oni iz godine u godinu rastu kao tim. Crvena zvezda se vratila na veliku scenu, o Zvezdi se sada mnogo priča i to je najbitnije ne samo za Crvenu zvezdu nego i srpski fudbal", dodao je Laković.

Fudbalska reprezentacija Srbije 7. septembra igra protiv Portugala u Beogradu.

"Poželeo bih sreću novom selektoru Tumbakoviću, predsedniku FSS... Teška će biti utakmica, ali ja verujem u naš tim, imamo dobre igrače, iskusnog selektora i biću svim srcem uz njih", rekao je Laković.

(Beta, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja