CRNO-BELI BACILI SA LEĐA VELIKI TERET PLASMANOM U LIGU EVROPE: Evo kako trener Savo Milošević komentariše grupu sa Junajtedom, Astanom i Alkmarom
Foto: @starsport

MOŽE DA SE PROĐE DALJE

CRNO-BELI BACILI SA LEĐA VELIKI TERET PLASMANOM U LIGU EVROPE: Evo kako trener Savo Milošević komentariše grupu sa Junajtedom, Astanom i Alkmarom

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da je njegova ekipa u Ligi Evropa dobila atraktivnu grupu, ali grupu iz koje je moguće izboriti prolaz dalje.

"Grupa je jako atraktivna s obzirom na to da imamo jedno veliko ime kao što je Mančester junajted. Nemate često priliku da igrate sa tako velikim klubovima, ali isto tako i grupu u kojoj ostale tri ekipe mogu da traže prolaz u narednu fazu", rekao je Milošević na konferenciji za novinare pred meč protiv TSC-a.

Fudbaleri Partizana će u Ligi Evropa igrati u grupi sa Mančester junajtedom, AZ Alkmarom i Astanom.

"Takmičarski smo dobili grupu u kojoj je moguće da se izbori plasman za dalje. Neće biti lako... Moglo je i teže, moglo je i lakše, ali možemo biti zadovoljni", rekao je Milošević.

Trener Partizana je naveo da je, nakon plasmana u Ligu Evropa, njegova ekipa zbacila s leđa ogroman teret.

"Sigurno da jeste lakše. Ogroman teret smo zbacili s leđa. Za klub je ovo značajan rezultat iz više razloga. Malo je laške, ali to neće dugo trajati. Dolaze novi izazovi, nismo u situaciji da možemo da se na bilo koji način opustimo", rekao je Milošević.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track