MATEO GARSIJA POSLE BOMBE U NOVOM SADU: Jedan od najlepših golova u karijeri (VIDEO)
Foto: Starsport©

DVA POGOTKA NA TRI MEČA

MATEO GARSIJA POSLE BOMBE U NOVOM SADU: Jedan od najlepših golova u karijeri (VIDEO)

Fudbal -

Pobedu Crvenoj zvezdi nad Vojvodinom u Novom Sadu (2:1) doneo je Mateo Garsija fantastičnim golom na isteku sata igre.

Prvo je izvao korner, lopta mu se zatim vratila, a Argentinac ju je volejem poslao u dalji ugao gola.

"Veoma sam srećan zbog gola i zbog pobede. Izuzetno nam je bilo bitno da i na domaćoj sceni beležimo dobre rezultate i da sa pobedom odemo na odmor. Efektan i lep pogodak, inače se dobro snalazim sa povratnim loptama. Drago mi ne što sam bio precizan i što je ovakav gol doneo pobedu timu. Sigurno je jedan od najlepših golova koje sam dao u karijeri. Nastaviću da radim naporno, kako bi ovaj bio samo prvi u nizu", rekao je Garsija.

Na tri utakmice u crveno-belim dresu Garsija je postigao dva gola.

"Izuzetno mi znači dobar start u Zvezdi. Svaki gol je bitan za samopouzdanje, posebno novajliji. Srećan sam što sam za ovako kratak boravak u klubu uspeo da obradujem naše navijače. Nadam se da je ovo tek početak i da ćemo se još mnogo puta radovati zajedno".

Pred superligašima je reprezentativna pauza, a potom i takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona, kao i nastavak u Superligi.

"Igračima je potreban odmor, prošli su cele kvalifikacije za Ligu šampiona i uporedo igrali Superligu, tako da pauza dolazi u pravom trenutku. Imaćemo dovoljno vremena da se odmorimo, ali i da dodatno poredimo na taktičkim zamislima", poručio je Garsija.

(FK Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track