MADRID GORI! PANTIĆ STAO U ODBRANU SRBINA: Tek ćete videti ko je Luka Jović!
Foto: EPA

Ne da na zemljaka

MADRID GORI! PANTIĆ STAO U ODBRANU SRBINA: Tek ćete videti ko je Luka Jović!

Fudbal -

Pojedini španski mediji osporavaju Jovićev kvalitet, a legendarni fudbaler Atletika uverava Špance da se radi o top napadaču

Čekanje na prvenac Luke Jovića u dresu Reala istanjilo je nerve pojedinim španskim novinarima, koji olako prelaze preko činjenice da je mladi Srbin na terenu proveo svega 216 minuta na ukupno šest mečeva.

Legenda Atletiko Madrida, bivši srpski as Milinko Pantić, uverava „realovce“ da će se uskoro pričati druge priče o njegovom zemljaku, jer je pitanje trenutka kada će proraditi letošnje pojačanje iz Ajntrahta.

- Duga je liga, mnogo je mečeva pred nama. Luka je vrhunski igrač i to ne kažem zato što smo obojica Srbi. Kada klub plati za nekog 60 miliona evra, taj ne može biti loš, već samo dobar - rekao je junak „jorgandžija“ iz devedesetih godina.

U negativnom odnosu prema Joviću prednjači portal magazina Don Balon. Sa njegovih stranica krenula je lažna vest da će Jović u završnici prelaznog roka biti pozajmljen drugom klubu, a kada se to nije dogodilo, nastavili su da održavaju u životu front prema njemu:

foto: EPA

- Srbin je još zelen i na svakom treningu pokazuje da nije na nivou Reala. U mečevima koje je igrao do danas prošao je potpuno nezapaženo i apsolutno ničim nije doprineo. Karim Benzema sada zna da nema konkurenciju za mesto startnog špica - piše između ostalog Don Balon.

Naravno, Pantić veruje u bolje dane centarfora iz Bijeljine.

- Dečko nije imao sreće s povredama tokom priprema, ali i i dalje pričamo o top igraču koji će postići mnogo golova za Real - zaključio je Pantić.

Predlog Pantića

NEKA BARSA PLATI KAZNU U RATAMA

Španska javnost ostala je zatečena propisanom kaznom za Barselonu jer su prilikom dovođenja Antoana Grizmana iz Atletiko Madrida kršili pravila pregovarajući s igračem pod ugovorom. Za taj prekršaj moraće da plate 300 evra, a Milinko Pantić se pita:

- Dajte da vidimo da li će Barsi dozvoliti da plati to u nekoliko rata.

Sjajno je Lajpcig ušao u ovu sezonu, trenutno je prvi na tabeli, a danas (15.30) mu u goste dolazi Šalke, koji takođe ima odličan skor. Kec je 1,60, dupla šansa X2 2,33, a tip 4+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Šalke.

Kurir.rs / Dejan Petković

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track