POKETINO POZVAO EKIPU DA USTANU I POKAŽU KARAKTER: Lako je biti na vrhu, dotakli smo dno, sad treba pokažemo reakciju velikog kluba!
Foto: Profimedia

U PROBLEMU

POKETINO POZVAO EKIPU DA USTANU I POKAŽU KARAKTER: Lako je biti na vrhu, dotakli smo dno, sad treba pokažemo reakciju velikog kluba!

Fudbal -

Maurisio Poketino, menadžer Totenhema, rekao je da ekipa mora da prihvati da nije na onom nivou od prethodne sezone kada su igrali finale Lige šampiona.

Pevci" su doživeli katastrofu pred domaćom publikom, pošto ih je minhenski Bajern pobedio sa 7:2.

- Rekao sam vam pre nekoliko nedelja da će ovo biti teška sezona.Posle finala Lige šampiona zatvorili smo jedno poglavlje i krenuli u novo.Moramo sada se suočimo s porazom kao profesionalci, kao odrasli ljudi. Moramo biti svi zajedno i da pokušamo da preokrenemo stvari - izjavio je Poketino.

On je rekao da konačan rezultat ne prikazuje pravi odnos snaga na terenu.

- Primili smo dva gola u prvih osam minuta i morali smo da rizikujemo. Otvorili smo se, dali smo im prostor i kažnjeni smo. Razočarani smo, sigurno je osećaj loš kada primite sedam golova.Kada igrate finale Lige šampiona lako je ići uzdignute glave,ali isto moramo i sada da uradimo i da prihvatimo da nismo dobri kao što smo očekivali - zaključio je Argentinac.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track