TRENER TSC-a PRED RADNIK: Da produžimo niz odličnih rezultata
Foto: Starsport©

Superliga Srbije

TRENER TSC-a PRED RADNIK: Da produžimo niz odličnih rezultata

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera TSC-a Mirko Jovanović rekao je danas da njegova ekipa na gostovanje Radniku putuje s namerom da produži niz odličnih rezultata i osvoji nova tri boda.

"Radnik je pored novog trenera, doveo nekoliko kvalitetnih igrača i igra mnogo bolje nego na početku prvenstva. Zna se da u Surdulici niko nije lako osvajao bodove, ali mi se držimo našeg načina igre koji se pokazao efikasnim i na prethodnim gostovanjima", rekao je Jovanović.

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole u subotu gostuju ekipi Radnika iz Surdulice u 11. kolu Super lige Srbije.

"Proučili smo igru protivnika i idemo pripremljeni u goste s namerom da odigramo dobro, produžimo niz odličnih rezultata i osvojimo nova tri boda", rekao je Jovanović.

Napadač Vladimir Silađi rekao je da u Super ligi nema lakog protivnika i da TSC, bez obzira što nema nijedan poraz, ne potcenjuje svoje protivnike.

"Radnik je izuzetna domaćinska ekipa koja teško dozvoljava protivnicima da u Surdulici lako osvoje bod, a kamoli tri boda. Naravno, nas to ne plaši, uigrani smo i idemo da se borimo i da probamo da i dalje ostanemo neporaženi. Daćemo sve od sebe da ispunimo očekivanja i nadam se da ćemo uspeti u tome i protiv ekipe Radnika i da ćemo učvrstiti poziciju u vrhu tabele", rekao je Silađi.

Levi bek Dajan Ponjević istakao je da veruje da će TSC u subotu odigrati kvalitetan meč i da će se iz Surdulice vratiti s novim bodovima.

"Prednost naše ekipe je što igra podjednako dobro i u gostima i kod kuće. Ekipa Radnika je poznata po tome što mnogo bolje igra na domaćem terenu nego na gostovanjima, ali ja verujem da mi možemo da napravimo dobar rezultat ; i na njihovom terenu. Dobro ; smo pripremljeni, u odličnoj smo formi i spremno ulazimo u meč protiv Radnika", rekao je Ponjević.

TSC je trenutno zauzima prvo mesto na tabeli Super lige Srbije sa 24 boda, dok je Radnik 13. sa osam bodova.

Utakmica Radnik - TSC igra se subotu od 18.00 na stadionu u Surdulici.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track