SUPERLIGA SRBIJE: Voždovac gost na rođendanu Partizana, Zvezda u Kruševcu (FOTO)
Foto: Starsport©

11. kolo SLS

SUPERLIGA SRBIJE: Voždovac gost na rođendanu Partizana, Zvezda u Kruševcu (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, nakon evropskih podviga, predstojećeg vikenda nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije kada u Humsku, na rođendan crno-belih, dolazi Voždovac, a prvak Srbije putuje u Kruševac na megdan sa Napretku.

Osokoljena trijumfom nad Olimpijakosom (3:1) u Ligi šampiona, ekipa Vladana Milojevića ide na gostovanje Napretku, koji je često znao da zaustavi crveno-bele, čak i u Beogradu.

Napredak je, uz Partizan i Čukarički, jedini tim sa pobedom nad Zvezdom u poslednje dve godine u Superligi, ali ove sezone bliži je dnu nego gornjem domu tabele.

foto: Starsport©

Sa druge strane, Crvena zvezda želi pobedom da nastavi uspon u formi posle večitog derbija i mirno ode na reprezentativnu pauzu.

Iste želje ima Partizan i to na 74. rođendanu na koji je "pozvan" Voždovac, samo tri dana od velike pobede u Kazahstanu protiv Astane (2:1) u Ligi Evrope.

Izranici Sava Miloševića su u naletu i nameravaju da nastave u istom ritmu pred odmor...

Lokalnim derbijem Vojvodine i subotičkog Spartaka u Novom Sadu večeras se otvara kolo, lider TSC gostuje Radniku u Surdulici, Radnički iz Niša u Šapcu "fenjerašu" Mačvi, dok Čukarički čeka Javor.

Raspored i satnica utakmica:

Danas:

Vojvodina - Spartak (18 sati)

Sutra:

Čukarički - Javor (18)

Mačva - Radnički Niš (18)

Rad - Proleter (18)

Radnik - TSC (18)

Nedelja:

Inđija - Mladost (15)

Napredak - Crvena zvezda (16)

Partizan - Voždovac (18)

Tabela: TSC 24 boda, Crvena zvezda 24, Partizan 23, Vojvodina 22, Čukarički 22, Radnički 16, Voždovac 14, Spartak 12, Napredak 11, Proleter 11, Javor 9, Mladost 9, Radnik 8, Inđija 7, Rad 6, Mačva 3.

kurir.rs / Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track