KADA ŽENA KAŽE, TAKO MORA BITI: Omiljeni srpski zet dolazi u Humsku i bodriće Partizan protiv Mančestera, svog bivšeg kluba!
Foto: Profimedia

POSTAO GROBAR!

KADA ŽENA KAŽE, TAKO MORA BITI: Omiljeni srpski zet dolazi u Humsku i bodriće Partizan protiv Mančestera, svog bivšeg kluba!

Fudbal -

Bastijan Švajnštajger je zahvaljujući Ani Ivanović postao navijač Partizana, pa će tako bodriti crno-bele u duelu protiv Mančester junajteda u okviru Lige Evrope.

Švajni je najavio dolazak u Beograd, kao i posetu utakmici koja je od velike važnosti za Partizan u borbi za drugu fazu Lige Evrope, prenose "Sportske.net".

Nemački fudbaler je svojevremeno igrao za Mančester junajted, ali će mu srce očigledno biti na strani Partizana.

Inače ovo nije prvi put da Bastijan prisustvuje utakmicama Partizana, već dva puta je bio na košarci, 2016 protiv Olimpije i 2017 godine na "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde.

BiH - Finska

Za razliku od Lige nacija, reprezentacija Bosne u kvalifikacijama ne igra dobro, pa je Robert Prosinečki podneo ostavku na mesto selektora, ali su ga čelnici Saveza ubedili da ostane. Danas (18.00) Bosna čeka Finsku i to joj je poslednja šansa da se uključi u borbu za prva dva mesta. Kvota na keca je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bosna - Finska.

Malo je reći da je bio oduševljen.

foto: Marko Metlaš

- Sviđa mi se ovde, sjajno je iskustvo, navijači su fantastični -rekao je tada Švajni, a na pitanje zašto Partizan a ne Zvezda odgovorio je šeretski.

- Recimo da mi neki članovi porodice navijaju za Partizan - nasmejao je tada prisutne Bastijan.

Inače, nekadašnji fudbaler Bajernaa i reprezentativac Nemačke, odlučio je nedavno da završi igračku karijeru u 35. godini života. Poslednji klub za koji je igrao Nemac, bio je Čikago.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track