POSTROJILI SU NAS I TRAŽILI DA VIDE DA LI IMAMO ISTETOVIRANE SVASTIKE: Naoružani grčki huligani napali navijače BiH u Atini
Foto: AP

izeli im navijačke rekvizite

POSTROJILI SU NAS I TRAŽILI DA VIDE DA LI IMAMO ISTETOVIRANE SVASTIKE: Naoružani grčki huligani napali navijače BiH u Atini

Fudbal -

Manju grupu navijača fudbalske reprezentacije BiH napali su grčki huligani sat vremena nakon završetka utakmice u Atini.

Na sreću, teži incident je izbegnut.

"Četvorica su nam prišli u hotelskoj bašti, a njih još dvadesetak je čekalo ispred. Tražili su da zavrnemo majice i da vide imamo li tetovirane svastike", rekao je jedan od napadnutih navijača BiH, prenose bosanski mediji.

Inače, reč je o atinskom kvartu koji je deset minuta hoda od strogog centra grada, u koji policija nikako ne zalazi.

Na kraju se sve dobro završilo pošto je neko od huligana uzviknuo da dolazi policija.

"Sreća je da smo bili prisebni, a i oni su videli da smo normalni, tako da tokom razgovora sa njihovim vođom nije došlo do težeg incidenta. Na kraju je taj vođa koji ima između 40 i 50 godina pozvao huligane da odu, nakon što su nam uzeli zastave, šalove i ostale rekvizite", rekao je navijač.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u Atini od Grčke 2:1 u Grupi J i izgubila gotovo sve šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo kroz ove kvalifikacije.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track