FAVORITI SIGURNI U KUPU: Radnički lako sa Bačkom, minimalac Čuke protiv Partizanove filijale!
Foto: Starsport©

OČEKIVANO

FAVORITI SIGURNI U KUPU: Radnički lako sa Bačkom, minimalac Čuke protiv Partizanove filijale!

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog iz Niša plasirali su se danas u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su na svom terenu pobedili Bačku sa 2:0.

Golove za Radnički postigli su Dušan Pantelić u 74. i Vladimir Djilas u 77. minutu.

"Ja sam u najavi rekao da je Bačka mnogo bolji tim nego što to pokazuje tabela Prve lige Srbije. Težak meč smo odigrali, ali smo zasluženo pobedili. Igralo se po velikoj vrućini, kao da je avgust i to se osetilo. Imali smo u prvom poluvremenu dosta šansi da ranije rešimo utakmicu, nismo ih iskoristili, a oni su se dobro i organizovano branili", rekao je trener Radničkog Milorad Kosanović.

On je istakao da ga raduje pristup njegove ekipe u drugom poluvremenu.

"Nismo paničili, kvalitetno smo osvajali prostor i golovi koje smo dali bili su neminovnost. Idemo dalje, Kup ćemo sada da arhiviramo, čeka nas gostovanje Radu u Super ligi i daćemo sve od sebe da i posle tog meča nastavimo pobednički niz", dodao je on.

U četvrtfinale se plasirao i Čukarički koji je u gostima slavio protiv Teleoptika sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Luka Stojanović u 31. minutu iz penala.

Dalje je prošao i Radnik koji je sa 2:1 bio bolji od OFK Beograda, kao i Indjija koja je istim rezultatom pobedila Proleter.

Kasnije danas odigraće se još dva meča osmine finala Kupa Srbije, a sastaće se Mladost i TSC, odnosno Vojvodina i Sindjelić.

Utakmice Crvena zvezda - Mačva i Partizan - Spartak su odložene.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track