GOLEADA U BERGAMU: Atalanta pregazila Udineze! Kiks Napolija
Foto: EPA/PAOLO MAGNI

SERIJA A

GOLEADA U BERGAMU: Atalanta pregazila Udineze! Kiks Napolija

Fudbal -

Fudbaleri Atalante pobedili su danas na svom terenu Udineze sa ubedljivih 7:1, u utakmici devetog kola italijanske Serije A.

Udineze je poveo u 12. minutu golom Stefana Okake, ali je Josip Iličić samo devet minuta kasnije izjednačio na 1:1.

U 32. minutu Nikolas Opoku je skrivio penal i zaradio drugi žuti karton i ostavio Udineze sa igračem manje na terenu. Siguran sa bele tačke tri minuta kasnije bio je Luis Murijel.

Iličić je u 43. minutu povisio na 3:1, da bi u drugom poluvremenu mrežu gostujućeg tima pogodili Murijel u 48. i 75. minutu iz penala, Mario Pašalić u 52. i Amad Traore u 83. minutu.

Atalanta je upisala šestu pobedu od početka sezone i treća je na tabeli sa 20 bodova, dok je Udineze na 13. poziciji sa deset bodova.

Fudbaleri SPAL-a i Napolija odigrali su nerešeno 1:1. Napoli je četvrti na tabeli sa 17 bodova, dok je SPAL na pretposlednjem mestu sa sedam.

Napoli je poveo u devetom minutu golom Arkadijuša Milika, a izjednačenje i bod domaćem timu doneo je Jasmin Kurtić u 16. minutu.

Istim rezultatom završen je i meč Torina i Kaljarija. Najtan Nandes je u 40. minutu doneo prednost Kaljariju, a izjednačio je Simone Zaza u 69.

Kaljari je trenutno peti na tabeli Serije A sa 15 bodova, dok je Torino na 11. poziciji sa četiri boda manje.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track