FUDBALERI ČUKARIČKOG PRED MEČ SA PARTIZANOM: Nemamo imperativ pobede, ali idemo na tri boda!
Foto: Starsport@

ling long SUPERLIGA SRBIJE

FUDBALERI ČUKARIČKOG PRED MEČ SA PARTIZANOM: Nemamo imperativ pobede, ali idemo na tri boda!

Fudbal -

Fudbaler Čukaričkog Milutin Vidosavljević rekao je danas da njegova ekipa protiv Partizana nema imperativ pobede i da bi to moglo da bude prednost ekipe s Banovog brda.

"Možda je naša mala prednost u odnosu na Partizan, to što nemamo imperativ. U fudbalu je normalno da se ponekad i izgubi, svesni smo toga. Za sada odlično 'guramo', drugi smo na tabeli, a da bismo ostali u vrhu moramo da odigramo na istom nivou do reprezentativne pauze. Za sada je fokus samo na Partizanu, ali očekuje nas potom još mnogo teških mečeva", rekao je Vidosavljević za klupski sajt.

Čukarički i Partizan će sutra na Banovom brdu igrati derbi utakmicu 13. kola Super lige Srbije.

"Mislim da je ove sezone Partizan dosta jači nego tada, što dovoljno govori o njima. Posebno su dobro igrali u Evropi, parirali timu kao što je Mančester junajted, od kojeg su i nezasluženo izgubili. Ali, naš cilj je jasan, idemo na tri boda, igraćemo sa svakim protivnikom isto, bilo da se radi o Indjiji, Partizanu, Mačvi, Crvenoj zvezdi... Postoje principi koje od nas trener traži, nemamo čega da se plašimo, ako to ispoštujemo, bićemo blizu dobro rezultata", rekao je Vidosavljević.

Golman Čukaričkog Djordje Petrović izrazio je nadu da će njegova mreža ostati netaknuta, kao i da Partizan ove sezone igra "vrlo dobro".

"Partizan ima, koliko sam video, oko 15 i više šuteva po meču, to dovoljno govori kakav fudbal igraju u ovom trenutku. Naravno da nam neće biti lako, ali se nadamo da ćemo igrati pred punim tribinama, sa što više naših navijača. Što se naše igre tiče, jedno je sigurno, braniti se nećemo. Ne odstupamo od našeg stila, bez obzira ko je sa druge strane terena", rekao je Petrović.

Utakmica na Banovom brdu igraće se sutra od 15.30.

Partizan je u dobroj formi, ali ga danas (15.30) čeka jedno od najtežih gostovanja u Superligi - na Banovom brdu. Čukarički igra dobro, vrhu je tabele, i želi potvrdu kvaliteta protiv crno-belih. Kvota na keca je 3,50, na iks 3,05, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track