NEKA SE PONOVO SLAVI 6. NOVEMBAR! Borjan: Oni su jaki i brzi, dogovor iz svlačionice je ključ uspeha! (FOTO)
Foto: FK Crvena Zvezda

IŠČEKIVANJE

NEKA SE PONOVO SLAVI 6. NOVEMBAR! Borjan: Oni su jaki i brzi, dogovor iz svlačionice je ključ uspeha! (FOTO)

Fudbal -

Crvena zvezda će pred prepunim tribinama stadiona " Rajko Mitić" pokušati da se revanšira Totenhemu za ubedljiv poraz u prvom meču u Londonu.

Ono što ide u prilog crveno -belima je moguće odsutvo prvih zvezda "pevaca" Kejna i Sona.

"To je ekipa kao i sve engleske, jaki su i brzi. Ko god bude na terenu, biće teško, a mi ćemo dati sve od sebe", rekao je Borjan.

Od Zvezde se uvek očekuju vrhunski rezultati, bez obzira koliko je to realno.

" Zvezdaška javnost je specifična, mnogo traži od nas. Razume se, i trebalo bi da bude tako, jer smo veliki klub. Prepozna se kad ostavimo srce na terenu, podrže nas. Nadam se da ćemo u sredu da damo sve od sebe i obradujemo navijače", veruje golman crveno-belih u svoj tim.

foto: FK Crvena Zvezda

Borjan smatra da je ključ uspeha dogovor iz svlačionice.

"Moramo da slušamo stručni štab, rade izuzetnu analizu. Sve zavisi od toga kako uđemo u utakmicu. Imamo 12. igrača, navijače, nadam se da će da bude pun stadion. Ako slušamo stručni štab biće sve dobro, a ako krenemo da radimo po našem ulazimo u probleme.Tako je bilo u Londonu, nismo slušali šta je bio plan", upozorava Borjan.

Jedan od aduta crveno-belih je domaći teren, gde Zvezda retko gubi, ko god joj bio rival.

"U poslednje tri godine smo napravili izvanrednu priču, jednom igrali Ligu Evrope i dva puta Ligu šampiona. Neverovatno je lepo šta se dešava. Dolazi teška utakmica, probaćemo da napravimo dobar rezultat i prođemo grupnu fazu", nada se Zvezdin golman

foto: Starsport©

Datum 6. novembar odmah se vezuje za pobedu nad Liverpulom u zvezdaškoj javnosti, a istog dana, samo godinu dana kasnije, na ,,Rajko Mitić“ stiže Totenhem.

"Lepa su sećanja ali lopta je okrugla. Nadam se da će da se ponovi Liverpul, da upišemo nova tri boda. Značilo bi svima u klubu navijačima", priželjkuje Borjan reprizu prošlogodišnjeg scenarija.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track