TRENER ZVEZDINIH OMLADINACA BLISTAO: Moji momci imaju SRCE srpskih VITEZOVA!
Foto: Starsport©

OMLADINSKA LIGA ŠAMPIONA

TRENER ZVEZDINIH OMLADINACA BLISTAO: Moji momci imaju SRCE srpskih VITEZOVA!

Fudbal -

Crveno-beli omladinci slavili su protiv vršnjaka iz Londona rezultatom 2:0 i time su širom otvorili vrata evropskom proleću.

Nakon meča svoja zapažanja dali su trener ekipe Slavoljub Đorđević i strelac prvog gola za Zvezdu Andrija Radulović.

"U prvoj utakmici smo sami sebe pobedili i to je razlog zašto smo tamo izgubili. To je Božija volja. Ono što sam rekao ponoviću još bezbroj puta – ovo su prava deca, treba obratiti pažnju na njih. Igraju na dva fronta, u visokom ritmu i želim da im čestitam. Ovo je njihova noć i samo su oni zaslužni za ovu veliku pobedu danas. Taktički smo perfektno odigrali. Uveo sam dva igrača 2003. godište, dok u taboru Totenhema imamo tri godine starije igrače. Moji momci imaju srce pravih srpskih vitezova " – istakao je trener omladinaca Crvene zvezde Slavoljub Đorđević.

Andrija Radulovića slično kao njegov trener nije krio zadovljstvo povodom velikog trijumfa svog tima.

- Presrećni smo posle pobede. Utisci se još nisu slegli, verujem da ne znamo još uvek koliki smo uspeh postigli. Pokazali smo da je utakmica u Londonu bila slučajnost i samo loš dan. Pokazali smo pred našim navijačima da smo oni pravi i siguran sam da su srećni napustili stadion. Veoma sam srećan i zbog pogotka i nadam se da će ih biti još mnogo više – zaključio je strelac prvog gola Andrija Radulović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track