ZVEZDA U IVANJICI LEČI EVROPSKE RANE Milojević pred Javor: Da napravimo spektakl! (FOTO)
Foto: EPA/WILL OLIVER

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA U IVANJICI LEČI EVROPSKE RANE Milojević pred Javor: Da napravimo spektakl! (FOTO)

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegovu ekipu očekuje težak zadatak na gostovanju Javoru i dodao da su pojedini igrači pod znakom pitanja za meč u Ivanjici.

"Očekuje nas veoma teška utakmica. Dolazimo u goste ekipi koja igra sjajno u poslednje vreme. Borbeni su, čvrsti i igraju vrlo strpljivo. Napravili su dobre rezultate i pokazuju da imaju odličan karakter. Pohvalio bih i stručni štab Javora koji radi sjajan posao", rekao je Milojević.

Fudbaleri Zvezde gostuju sutra Javoru, u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Zvezda je lider šampionata sa 39 bodova, dok je klub iz Ivanjice trenutno deveti na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

foto: Starsport©

"Oni su lokalpatriotska ekipa i takva im je i publika. To je klub u kom sam napravio prve seniorske korake kao trener i zahvalan sam im na pruženoj prilici. Imaćemo vrlo težak zadatak. Želim da bude sjajna utakmica, da sve prođe u najboljem redu i da napravimo spektakl u Ivanjici", rekao je Milojević.

Trener Zvezde se osvrnuo i na zdravstveno stanje fudbalera koje trenira.

foto: Starsport©

"Pojedini igrači su pod znakom pitanja posle utakmice sa Totenhemom. Videli ste da smo taj duel završili sa devet igrača. Za ovaj susret mi trebaju zdravi igrači koji mogu da iznesu intenzitet koji neće biti lak. Čeka nas težak raspored i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača", rekao je Milojević.

Utakmica se igra sutra od 14.30.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track