PONELI SE U POBEDI: Jubilarni meč, plasman na EP u velikom stilu, pa ponižavanje Crnogoraca! (FOTO)
Foto: AP

englezi ko englezi

PONELI SE U POBEDI: Jubilarni meč, plasman na EP u velikom stilu, pa ponižavanje Crnogoraca! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Engleske su deklasirali Crnu Goru sa 7:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Englezi u velikom stilu odigrali jubilarni hiljaditi meč u istoriji reprezentacije i overili plasman na Evropsko prvenstvo.

Pored toga što su ih ponizili na terenu, domaćini su goste potkačili i u izjavama nakon meča.

" U prošlosti smo se mučili sa slabijim timovima, koji se brane sa velikim brojem igrača, ali imamo igrače koji mogu da otvore takve timove i imamo stil igre koji nam omogućava da to uradimo. Nismo dali Crnoj Gori vremena da se prilagodi, imamo tako brze i atletski moćne igrače, koristimo njihove kvalitete. Osvojili smo prvo mesto u grupi, uradili to sa stilom i možemo da budemo zadovoljni" rekao je Sautgejt.

foto: AP

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić bio je vidno nezadovoljan rezultatom,ali je preuzeo odgovornost na sebe.

"Napravili smo kardninalne greške, individualne, i to je protivnik iskoristio. Moram da prihvatim i sopstvenu odgovornost, nema razloga da se krijem, takav je sport. Žao mi je, nisam očekivao ovako visok rezultat, mislio sam da možemo bolje proći, ali to je u ovom momentu naša stvarnost.

Engleska je prva u grupi sa 18 bodova kolo pre kraja, a Crna Gora je završila kvalifikacije bez pobede, sa svega tri boda, iz tri remija i deli poslednje mesto na tabeli sa Bugarskom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track