BEOGRADE, VIDIMO SE OPET: Evo kako je Oliver Kan uživao u Srbiji
Foto: Marina Lopičić

Otkrivamo

BEOGRADE, VIDIMO SE OPET: Evo kako je Oliver Kan uživao u Srbiji

Fudbal -

Kakav car Kada je juče odleteo iz prestonice, legendarni golman izrazio je veliko zadovoljstvo što će se vratiti ovde već sledeće nedelje

Oliver Kan boravio je proteklog vikenda u Beogradu, što je ekipa Kurira ekskluzivno zabeležila. Donosimo vam sve detalje posete legendarnog asa!

Snimao reklamu

Razlog posete čuvenog golmana bilo je snimanje reklame za najveću nemačku kladionicu. Snimanje je počelo u subotu kasno uveče, a nastavljeno je u nedelju ujutro. Zanimljivo je što nemačka kladionica snima reklame s legendom nemačkog fudbala u Beogradu. Kanu uopšte nije teško pao dolazak u Srbiju, naprotiv.

- Nije imao nešto previše slobodnog vremena, ali po onome što je rekao, baš mu se svidela prestonica Srbije. Kada je juče odlazio s aerodroma „Nikola Tesla“, kazao je da će se sa zadovoljstvom vratiti u Beograd već sledeće nedelje - navodi izvor Kurira odlično upućen u dolazak slavnog fudbalera.

Upoznao se Oliver i sa srpskom kuhinjom.

- Bio je smešten u jednom hotelu koji se nalazi centru grada, a na meniju za večeru imao je i srpske specijalitete. Bio je oduševljen, baš mu se svidela naša kuhinja, pa uopšte nemam dilemu šta će tražiti da jede kada dođe ovde s Bajernom - uz osmeh je dodao sagovornik Kurira blizak kompletnoj organizaciji ovog dolaska.

Na novom zadatku

Koliko je Kan kao sav normalan svet, videlo se kada su mu prilazili za fotografisanje. Budući direktor Bajerna nikoga nije odbio, čak je i ljubazno ćaskao... Veliki golman i veliki gospodin.

Iz više razloga BEOGRAD GLAVNI GRAD EVROPE ZA REKLAME

Srpska prestonica doživela je veliku ekspanziju kad je reč o razvoju filmske industrije. Strance je pre svega u Srbiju privukla činjenica da je neuporedivo jeftinije snimiti bilo šta u Beogradu nego na zapadu Evrope. Takođe, napravljeni su ozbiljni studiji koji odgovaraju najvišim svetskim standardima. Uz to, srpska prestonica se nalazi na sat-dva leta od gotovo bilo kog većeg evropskog grada.

Tako se dešava da nemačke kompanije koje i ne posluju u Srbiji dolaze ovde radi snimanja reklama za njihovo tržište... Podsećamo, povodom snimanja reklame nedavno je u Srbiji boravio i Robert Levandovski, jedan od najboljih fudbalera današnjice.

(Kurir.rs / Miloš Bjelinić / Foto:Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track