SUTRA ŽREB ZA DOMAĆINA BARAŽA ZA EURO 2020: BAR SREĆA DA NAS POGLEDA! Kad već ništa ne znamo...
Foto: Dado Đilas

Kuglice

SUTRA ŽREB ZA DOMAĆINA BARAŽA ZA EURO 2020: BAR SREĆA DA NAS POGLEDA! Kad već ništa ne znamo...

Fudbal -

Nek bude Beograd - Srbija polufinale igra protiv Norveške u Oslu (26. mart), a finale bi moglo da bude na Marakani 31. Marta

Da li Srbiju put na Evropsko prvenstvo vodi preko Beograda? Odgovor na ovo pitanje biće poznat sutra, kad se završi žreb baraža za Euro 2020.

Što se naše reprezentacije tiče, mi ćemo samo dobiti informaciju da li smo u eventualnom finalnom meču domaćini ili gosti. To je ono što nas najviše zanima. U polufinalu doigravanja Srbija će protiv Norveške u Oslu 26. marta. Pet dana kasnije, nadamo se, čeka nas utakmica koja vodi na Evropsko prvenstvo.

Par drugog polufinala biće određen posle današnjeg žreba. Škotska će biti domaćin, a njen rival bira se između Mađarske, Rumunije, Izraela i Bugarske.

Utisak je da Srbija ima bolju reprezentaciju od svih navedenih, pa bi uz eventualni domaći teren bila veliki favorit za odlazak na Euro. Naravno, pre toga nas čeka mnogo težak meča protiv Norveške. Ne toliko zbog snage „vikinga“, koliko zbog činjenice da još nemamo igru koju prate imena igrača koje imamo.

Kurir.rs / M. B.

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track