Najnovije vesti

MA, KAKVA BRE BOLEST! Mihajlović pravo iz bolničkog kreveta na trening Bolonje: Šef se vratio tamo gde pripada! FOTO
Foto: EPA

ZANIMLJIVO

MA, KAKVA BRE BOLEST! Mihajlović pravo iz bolničkog kreveta na trening Bolonje: Šef se vratio tamo gde pripada! FOTO

Fudbal

Nekoliko minuta posle podneva, a samo 24 časo pošto je napustio bolnicu "Sant Orsoli", Siniša Mihajlović pojavio se u predgrađu Bolonje, gde se nalazi trening-centar tog italijanskog kluba.

Miha se posle skoro mesec dana pojavio na treningu Bolonje, što je posebno oduševilo sve fudbalere ovog kluba. Miha je poslednji put bio sa svojom ekipom još na utakmici sa ekipom Juventusa. 

"Imao je strpljenja da me sačeka, dao mi je priliku da pogrešim, što je od suštinskog značaja za rast mlade osobe. Voleo bih da mu kažem šta radim sa Mančinijem", rekao je Rikardo Orsolini, debitant u reprezentaciji Italije.

Dolazak na trening ovekovečio je italijanski klub slikom na svom oficijalnom Tviter nalogu uz poruku: 

"Šef se vratio gde pripada"

Miha će u naredna dva-tri dana biti uz tim , ali je teško očekivati da u nedelju od 12:30 na meču protiv Parme biti na domaćoj klupi stadiona "Renato dal’Ara".

"Malo je verovatno da će biti na klupi protiv Parme, ali sa Srbinom je sve moguće", prenosi list "Korijere delo sport".

Podsetimo, Siniša Mihajlović je juče izašao iz trećeg, prilično teškog ciklusa terapije, a dokle je stigao u borbi s leukemijom, saznaće se tokom naredne sedmice na konferenciji za novinare koju je najavio Valter Sabatini, sportski direktor crveno-plavih.

Kurir sport 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...