LEONARDO NE MOŽE DA ZABORAVI DANE U HUMSKOJ: Vratiću se u Partizan! Volim ga (VIDEO)
Foto: @starsport

NOSTALGIJA

LEONARDO NE MOŽE DA ZABORAVI DANE U HUMSKOJ: Vratiću se u Partizan! Volim ga (VIDEO)

Fudbal -

Ljubimac Grobara Jedan od najboljih fudbalera koji su igrali u Srbiji i dalje sanja crno-beli dres

Jedan od najboljih stranih fudbalera koji su igrali u Srbiji, Brazilac Leonardo, najavio je preko Instagrama mogućnost da jednom ponovo zaigra u dresu Partizana.

Vest Hem - Totenhem Vratio se Žoze Murinjo! I na klupi Totenhema debituje danas (13.30) u malom gradskom derbiju na gostovanju Vest Hemu. Kvota da će Portugalac krenuti pobedom je 1,80, dok je kvota na Čekićare čak 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Totenhem.

Leonardo trenutno nastupa u UAE za tim Šabab al Ahli, a njegovo javno priznaje isprovocirala je slika s navijačem crno-belih u njegovom dresu s brojem 42 i poziv jednog od njegovih pratilaca na Instagramu:

- Leo, dođi. Imamo sad pare da te platimo - napisao je jedan navijač crno-belih, da bi mu Leonardo odmah uzvratio:

- Prijatelju, ako se jednog dana vratim, to neće biti zbog para, već zbog ljubavi!

foto: Instagram

U postu se sjajni krilni napadač zahvalio navijačima na podršci tokom sezone 2016/17, kad su crno-beli osvojili kup i poslednju titulu prvaka države:

- Lepo je kad se dogode ti momenti, kad osetiš da si zapamćen i voljen, ali još lepše kada ti ih prirede ljudi do kojih ti je stalo. Hvala vam mnogo, nikad neću zaboraviti vašu podršku i ako se ukaže prilika, ja ću se jednom s velikim zadovoljstvom vratiti. Želim da budete srećni i da vam život prolazi u sreći i harmoniji. Ostaćete u mom srcu zauvek, a ja ću vam biti beskrajno zahvalan na prilici da igram u najboljem srpskom klubu i što ću ostati zauvek njegov deo. Crno-beli zauvek!

U susret januaru PAVLOVIĆ NIJE POTPISAO, BANJAK I RAJKOVIĆ POJAČANJA

Partizan još nije zvanično završio posao s Monakom oko transfera Strahinje Pavlovića, iako je prema nezvaničnim informacijama u pregovorima dve uprave sve ugovoreno, a mladi štoper je prošao medicinski pregled. Umesto Pavlovića na mestu štopera bi mogao da zaigra iskusni Slobodan Rajković, koji trenira na Teleoptiku, a sasvim sigurno biće obnovljeni i pregovori sa Olimpijom radi transfera Kamerunca Makija Banjaka.

Kurir / Dejan Petković

Foto: @starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track