REDSI NE GREŠE: Liverpul slavio protiv Kristal Palasa, Lester bolji od Brajtona
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

premijer liga

REDSI NE GREŠE: Liverpul slavio protiv Kristal Palasa, Lester bolji od Brajtona

Fudbal -

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas u gostima Kristal Palas sa 2:1, u utakmici 13. kola Premijer lige.

Liverpul je poveo u 49. minutu golom Sadia Manea, izjednačio je Vilfred Zaha u 82, a pobedu "crvenima" doneo je Roberto Firmino u 85. minutu.

Kristal Palas je i u prvom poluvremenu zatresao mrežu Liverpula, ali je pogodak Džejmsa Tomkinsa poništen zbog faula u kaznenom prostoru, a nakon konsultacije sudije sa video tehnologijom.

Ekipa Jirgena Klopa upisala je 12. pobedu u šampionatu i prva je na tabeli sa 37 bodova, dok je Kristal Palas na 14. poziciji sa 15 bodova.

Fudbaleri Lestera slavili su u gostima protiv Brajtona sa 2:0 golovima Ajosea Peresa i Džejmija Vardija. Lester je trenutno drugi na tabeli sa 29 bodova, dok je Brajton na 12. mestu sa 15.

Fudbaleri Arsenala i Sautemptona odigrali su nerešeno 2:2. Deni Ings u osmom minutu doneo prednost Sautemptonu, izjednačio je Aleksander Lakazet deset minuta kasnije, a novo vodjstvo gostima doneo je Džejms Vord Praus u 71. minutu. Konačnih 2:2 postavio je Lakazet u 96. minutu.

Pobedu u gostima upisao je Norič koji je sa 2:0 bio bolji od Evertona, Vulverhempton je pobedio Bornmut sa 2:1, dok je Barnli sa 3:0 bio bolji od Votforda.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track