VUKANOVIĆ POSLE GOLA NA ČAIRU: Prijaju mi pohvale Milojevića i navijača
Foto: Starsport©

linglong superliga

VUKANOVIĆ POSLE GOLA NA ČAIRU: Prijaju mi pohvale Milojevića i navijača

Fudbal -

Crvena zvezda trijumfovala je u utakmici sa Radničkim iz Niša (0:2), a fudbaler beograđana Aleksa Vukanović za klupski sajt je preneo utiske posle nove pobede u prvenstvu.

- Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Idemo dalje. Već nas u utorak očekuje utakmica Lige šampiona protiv Bajerna. Zadovoljni smo trijumfom nad Radničkim, kao i prolaskom u Kupu. Cela ekipa radi dobro i veoma je bitno što ulazimo u kontinuitet pobeda. Želim da se zahvalim i navijačima koji su nas bodrili svih 90 minuta i što su ponovo pokazali da su naš 12. igrač – istakao je Vukanović.

Strelac drugog gola u pobedi nad Radničkim pohvalio je ceo kolektiv koji je danas trijumfovao timskom igrom i zalaganjem na terenu. - Ponosan na celu ekipu, uspeli smo da pobedimo što je bitno. Ulazimo u seriju pobeda i mislim da je to pravi put za nas. Drago mi je zbog gola koji mi mnogo znači. Prijaju pohvale koje stižu sa svih strana, naročito od trenera Milojevića. Spremni smo i za okršaj u utorak, a pozvao bih navijače da dođu i da nam ponovo daju vetar u leđa, kao i da svojim navijanjem ostave bez daha svakog aktera – zaključio je Aleksa Vukanović.

Kurir sport/crvenazvezdafk.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track