DEGENEK POZIVA NAVIJAČE NA SPEKTAKL: Protiv Bajerna očekujem punu Marakanu
Foto: FK Crvena zvezda

Delije, svi na stadion

DEGENEK POZIVA NAVIJAČE NA SPEKTAKL: Protiv Bajerna očekujem punu Marakanu

Fudbal -

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek odigrao je još jednu kvalitetnu partiju u Nišu, a pobeda protiv Radničkog (2:0) u 17. kolu Linglong Superlige Srbije predstavlja dobru uvertiru za meč petog kola Lige šampiona grupe B protiv Bajerna u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

- Spremni smo za utakmicu protiv Nemaca. Imamo gust raspored, igramo na svaka tri dana, malo je teško i naporno, ali mi smo profesionalci. Na domaći teren nam dolazi veliki klub, a verujem da će i stadion biti pun. Navijači nam uvek daju prekopotrebnu podršku. Voleo bih da vidim krcate tribine i bez obzira na hladnije vreme, nadam se da će Marakana biti popunjena do poslednjeg mesta, a mi ćemo dati sve od sebe za dobar rezultat – najavljuje Miloš Degenek.

Sumirao je australijski reprezentativac i utiske iz Niša.

- Bitna pobeda na veoma teškom gostovanju u Nišu. Mislim da smo i u prvom i u drugom poluvremenu nametnuli naš stil igre i da smo zato pobedili. Nama će ovaj trijumf mnogo značiti, pokazali smo da i posle nekoliko lošijih partija umemo da odigramo dobro i zasluženo pobedimo. Mi smo i dalje jedina ekipa koja se pita u prventsvu i od nas zavisi krajnji ishod. Ostalo nam je još dve utakmice u Ligi šampiona i četiri u prvenstvu. Moramo da se trudimo da maksimalno odrađujemo na terenu svoj posao. Želimo da osvojimo prvenstvo i to nam je prioritet – istakao je Degenek.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track