SAOPŠTEN SPISAK: Ovih 11 futsalera igraće dve prijateljske utakmice sa Poljskom u dva dana!
Foto: Beta

SJAJNO!

SAOPŠTEN SPISAK: Ovih 11 futsalera igraće dve prijateljske utakmice sa Poljskom u dva dana!

Fudbal -

Futsal “A” reprezentacija Srbije odigraće dve prijateljske utakmice u gostima sa Poljskom 2. i 3. decembra i to će biti dve poslednje provere ove selekcije u 2019.godini, koje će poslužiti i kao najvažniji test uoči mečeva u Elit rundi kvalifikacija za SP 2020, u Nišu od 31.01. – 05.02.2020

Naša selekcija okupiće se u petak, 29.novembra u SC FSS u Staroj Pazovi, a selektor Goran Ivančić odlučio se da pozove 16 reprezentativaca: golmani Nemanja Momčilović (Mostar, BIH), Jakov Vulić (Nova Pazova), igrači Jovan Lazarević (Mostar, BIH), Miloš Simić (Haladaš, Mađarska), Stefan Rakić (Imperial Vet, Rumunija), Darko Ristić (Informatika, Rumunija), Dragan Tomić (Hale Goik, Belgija), Miloš Stojković (Crnica, Hrvatska), Nikola Matijević (Salines, BIH), Marko Radovanović (Slavija, Češka), Veroljub Vukadinović, Denis Ramić, Aleksandar Pavlović (Kalča, Niš), Ninoslav Aleksić (Novi Pazar), Strahinja Petrov (Crvena zvezda, Beograd), Pavle Pešić (FON).

Prvi duel je 2.decembra u Lubinu, a dan kasnije u mestu Jelč Laskovice, oba sa početkom od 18.00.

Fudbalski savez Srbije, kao što je već poznato, dobio je organizaciju turnira Grupe B Elitne runde kvalifikacija za SP 2020, a protivnici će nam biti Španija, Ukrajina i Francuska.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track