SOFIJA SE IZBORILA ZA VEZU SA LUKOM JOVIĆEM! MANEKENKA I FUDBALER OPET ZAJEDNO: Evo gde su sada viđeni!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Otkrivamo

SOFIJA SE IZBORILA ZA VEZU SA LUKOM JOVIĆEM! MANEKENKA I FUDBALER OPET ZAJEDNO: Evo gde su sada viđeni!

Fudbal -

Jović je izjavio da nije s Miloševićkom, a par je viđen na aerodromu u jutarnjim satima kako čeka avion za grad u kojem fudbaler živi.

Luka Jović i Sofija Milošević juče su otputovali u Španiju. Njih dvoje su viđeni na ciriškom aerodromu u jutarnjim satima kako se čekiraju za let za Madrid. Oni su morali da otputuju preko Švajcarske jer iz Beograda nije bilo direktnog leta za grad u Španiji u kojem fudbaler Reala živi.

- Delovali su zaljubljeno. Ona je nosila bež kaput, imala je kačket na glavi i bila je bez šminke. U jednom trenutku su seli i čačkali telefone, a ona se sve vreme krila ispod kačketa jer su joj podočnjaci bili i te kako vidljivi. Pošto nije bilo direktnog leta Beograd-Madrid, morali su da odu do Ciriha, gde su sačekali da se ukrcaju u drugi avion. Kada su krenuli ka avionu, ona ga je zagrlila - otkriva naš izvor.

foto: Printskrin/Instagram

Jović očigledno jedno priča, a drugo radi. On je u emisiji "Lično nezvanično" na TV Prva izjavio da nema devojku, a istina je drugačija. Sofijin i njegov odlazak u Madrid samo je potvrda da su i dalje zajedno, o čemu je Kurir juče pisao. Objavili smo da je u noći između nedelje i ponedeljka posle provoda u jednom beogradskom klubu završio u njenom stanu na Dorćolu, odakle je otišao oko 10 sati ujutru. Samo sat vremena ranije pisana mu je kazna za nepropisno parkiranje.

- Lukina i Sofijina veza jeste bila poljuljana, ali je ona uspela da se izbori za njihovu ljubav. Nedavno je bila u Madridu, ali su sada rešili da ponovo odu i uživaju jedno s drugim. On je boravio u Beogradu nekoliko dana, a osim što se viđao sa Sofijom, provodio je vreme i sa svojim sinom, zbog kojeg dolazi u Srbiju kad god mu se ukaže prilika - kaže naš izvor.

Instagram

Lajkuje mu slike sa sinom

Sofija i Luka, otkako su se ponovo zapratili na Instagramu, redovno jedno drugom lajkuju fotografije. Fudbaler je pre nekoliko dana iznenadio sve pratioce kada je objavio fotke sa svojom bebom, a Sofija je označila da joj se sviđaju.

Inače, dobro upućeni u njihov odnos kažu da Miloševićeva još nije upoznala Jovićevog sina, ali da ga prihvata, jer zna koliko ocu znači.

foto: Instagram

Kurir.rs / Marija Dejanović, Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja