SRBIN ZABIBERIO NESUĐENOM KLUBU: Komandant Sergej ubio svoj Juventus: ne sećam se da sam dao gol
Foto: EPA

Udar

SRBIN ZABIBERIO NESUĐENOM KLUBU: Komandant Sergej ubio svoj Juventus: ne sećam se da sam dao gol

Fudbal -

Sergej u Juventusu... Eh, koliko je puta ovaj naslov bio u italijanskim i srpskim medijima prethodna tri prelazna roka. I ništa od transfera. A preksinoć - taj Sergej je srušio Juventus! Golom u Rimu Srbin je preokrenuo rezultat i doneo pobedu Laciju u derbiju 15. kola italijanske Serije A.

Milinković-Savić dobio je visoku ocenu za svoj učinak, a posle meča je, zanimljivo, rekao da se ne seća trenutka kod gola.

- Ne znam što da kažem, ogromna je senzacija kad date pogodak i pobedite Juventus. Ne mogu da se setim šta sam uradio, moraću ponovo da pogledam snimak. Vidio sam Luisa Alberta da priprema dugačku loptu, pa sam krenuo, jer znam da je uvek precizan - istakao je Srbin.

Italijani su primetili da Milinković-Savić igra drugačije nego ranijih godina.

- Malo sam promenio način igre ove sezone, trčim mnogo više i srećan sam kad mogu da pomognem ekipi - konstatovao je on.

Sergej ipak ne želi sebi da daje značaj, već je zasluge za pobedu prepisao čitavoj ekipi.

foto: AP

- Igramo na visokom nivou i srećan sam zbog toga! Svaku ekipu možemo da pobedimo. Juventus u poslednje vreme nije u nekoj zavidnoj formi, ali to nimalo ne umanjuje naš veliki trijumf. Trudimo se da smo ovakvi u svakoj utakmici, ali ova pobeda neće ništa neće značiti ako ne budemo ovako igrali i u narednim mečevima - zaključio je srpski reprezentativac iz Lacija.

Dva kiksa zaredom SARIJU SE DRMA KLUPA U JUVENTUSU

Juventus definitivno ove sezone ne liči na ekipu koja je dominirala italijanskim fudbalom prethodnih godina. Najbolji pokazatelj su poslednja dva meča u prvenstvu - remi sa Sasuolom i poraz od Lacija, pa sada „stara dama“ zaostaje dva boda za prvoplasiranim Interom. Već se spukuliše da bi trener Juventusa Maurisio Sari mogao da dobije otkaz, ali čeka se duel protiv Leverkuzena u Ligi šampiona.

(Kurir.rs / Milan Nastić / Foto:EPA)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track