DRAMA NA PISTI: Jedan od vlasnika Liverpula bio u avionu koji je sleto sa piste pre poletanja!
Foto: Printscreen

dramatično

DRAMA NA PISTI: Jedan od vlasnika Liverpula bio u avionu koji je sleto sa piste pre poletanja!

Fudbal -

Vlasnik Liverpula i milijarder Majk Gordon je bio u avionu koji je sleteo sa piste za poletanje na aerodromu "Džon Lenon" ovog jutra, prenosi "Miror".

On je u svetu navijača poznatiji kao "čovek koji vodi Liverpul" , trebalo je da leti ka Liverpulu zbog serije sastanaka koji su ga tamo čekali. Avion Bombarder BD-700-1A11 Global 600 koji je trebao da poleti iz Masačusetsa bio je na pisti nakon što je jutro u šest sleteo. Sve službe su odmah alarmirane i pojavile su se na licu mesta. Niko nije povređen u incidentu, ni vlasnik ni tri člana posede, a prema saznanjima britanskih medija on je najnormalnije nastavio sa dnevnim planom, a čak je pohvalio i sve na aerodromu zbog brze reakcije.

"Majk je dobro. Nije povređen i hteo je da izrazi svoju zahvalnost neverovatnom osoblju na aerodromu "Džon Lenon" i ostalim službama zbog načina na koji su ovaj indicent učinili netraumatičnim iskustvom".

Gordon je drugi najveći deoničar "Fenvej sport grupe" sa 12 posto udela, samo Džon Henri ima više (40 odsto), a u vlasništvu ima i deo Boston Red Soksa.

On se ne pojavljuje u javnosti ili vodi bilo kakav otvoreni život, pa ne voli da daje bilo kakve intervjue

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track