MEDEL JE JEDAN OBIČAN KLOŠAR! Čileanci napali svog kapitena posle nasrtaja na Sinišu Mihajlovića
Foto: Getty

Jasno

MEDEL JE JEDAN OBIČAN KLOŠAR! Čileanci napali svog kapitena posle nasrtaja na Sinišu Mihajlovića

Fudbal -

Zbog žestokog verbalnog, pa i fizičkog sukoba sa trenerom Sinišom Mihajlovićem tokom meča Bolonje i Lećea, čileanskog Pitbula osudili su mediji i navijači i u njegovoj zemlji

Šta je jedan pitbul za lava?

Utakmica Leće - Bolonja (2:3) već je odavno arhivirana, ali incident u kojem su učestvovali Siniša Mihajlović i Gari Medel, zvani Pitbul, i dalje privlači pažnju medija i navijača u Srbiji, Italiji i Čileu.

Izgleda da su najsuroviji prema Medelu bili baš njegovi zemljaci. Čileanci nisu imali razumevanje za kapitena svoje reprezentacije, koji se u magnovenju usudio da krene na Sinišu Mihajlovića zato što je rasturio njegov klinč s Tahidisom.

- Ovo nije prvi put da Medel pravi gužve na terenu. Protiv Rome je pokušao da napadne trenera Paula Fonseku, na meču sa Atalantom verbalno se sukobio s pomoćnim trenerom Bolonje zbog zamene i sada je krenuo na Mihajlovića - napisali su na Ora del futbol.

Navijači u Čileu uglavnom su negativno komentarisali napad Medela na čoveka koji se nalazi na putu oporavka od teške bolesti.

- Molim za malo samokritičnosti. Ne možemo imati momka kod koga ne postoji kontrola besa.

foto: Profimedia

Bilo je i onih koji nisu birali reči za Medela:

- Jedna reč ga najbolje opisuje - klošar!

- Medel je dobar igrač, ali je kao čovek obično go*no. Šta možete da očekujete od nekoga ko ne poštuje svog trenera, starijeg čoveka, koji se bori sa agresivnim karcinom? Velika je sramota što nam je takav čovek kapiten.

Dejan Petković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track