PARE NE KUPUJU STIL! Ronaldo "izdominirao" u Dubaiju: Roleks i ženski nakit na istoj ruci! (VIDEO)
Foto: Printscreen

nova moda

PARE NE KUPUJU STIL! Ronaldo "izdominirao" u Dubaiju: Roleks i ženski nakit na istoj ruci! (VIDEO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo jedan je od najplaćenijih sportista na svetu, ali mu sav taj novac u nekim situacijama ne pomaže pa često ume da se obuče u najmanju ruku neobično

Neki bi u njegovom slučaju i rekli da pare ne kupuju stil.

Osim toga, on voli da nosi nakit i često se na njegovim rukama mogu videti svetlucavi satovi i prstenje, ali ovo još niste videli!

Na konferenciji u Dubaiju gde je primio nagradu za najboljeg fudbalera od strane "Dubai Globe Soccer Awards", Ronaldo je samo na jednoj ruci nosio nakit u vrednosti od oko 730.000 evra.

Na jednoj ruci retki "Roleks" koji košta nešto više od 445.000 evra, ali i prsten sa dijamantima na domalom prstu, u vrednosti od oko 58.000 evra, kao i ženski verenički prsten sa velikim kamenom, čija se vrednost procenjuje na oko 230.000 evra!

Sat koji fudbaler nosi je jedan od naređih i najskupljih ikada napravljenih – od 18-karatnost belog zlata i stotina 30-karatnih dijamanata.

Ronaldo inače voli skup nakit, tako da ovaj sat nije naskuplji koji poseduje – u njegovoj kolekciji je i "Frenk Muler" ručni sat od 1,2 miliona evra!

Jasno je da on to sebi može da priušti jer se, pored ostalog, našao i na listi zvezda koje su ove godine najviše zaradile od društvenih mreža, a zaradio je 18,7 miliona dolara!

Kada je reč o njegovom stilu, Kristijano često pažnju privlači i svojim frizurama, a ona koju trenutno fura je sa dužim gornjim delom kose, zavezanim u kratak rep! Još kad sve to spojite sa belim odelom i ženskim nakitom.

foto: PrintScreen

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track