NA KRAJU, IPAK, SLOVACI: Partizan dobio protivnika na pripremama u Turskoj!
Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

NA KRAJU, IPAK, SLOVACI: Partizan dobio protivnika na pripremama u Turskoj!

Fudbal -

Partizanov stručni štab isplanirao je odigravanje dve prijateljske utakmice tokom dvonedeljnog boravka na pripremama u Turskoj, poznati su i datumi - 22. i 26. januar.

Kao potencijalni rivali pomenuti su Galatasaraj i Šahtjor, međutim... U Antaliji je to često sklono promenama, tako iz Slovačke su ce, u međuvremenu, pohvalili: Ružomberok će na crtu Parnom valjku (u "kasnijem" januarskom terminu)!

I Musa došao na prozivku!

foto: Starsport©

Na sutrašnjoj prozivci Partizana pojaviće se i Musa Ndžaj! Prošlogodišnjoj zimskoj akviziciji istekla je pozajmica u Od Grenlandu i juče je doputovao iz Norveške u Beograd! Doduše, povređen, još od letos muči muku ca ahilovom tetivom, lekari povratak na teren predviđaju tek za kraj februara. Šta će da radi stručni štab Parnog valjka?

Iako je repriza finala Lige šampiona, Liverpul je apsolutni favorit na današnjem (18.30) gostovanju Totenhemu, koji ne igra kao prošle sezone, i bez povređenog Kejna je. Kvota na dvojku je zato 1,75, dok je kec čak 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Liverpul.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track