Najnovije vesti

NOVI ZMAJ U GNEZDU: ON je bio najveća želja Voždovca i došao je na krov
Foto: FK Voždovac

SLETEO IZ TELEOPTIKA

NOVI ZMAJ U GNEZDU: ON je bio najveća želja Voždovca i došao je na krov

Fudbal

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je Aleksa Janković, koji je u prvom delu sezone nastupao za Teleoptik, prvo pojačanje "zmajeva" u zimskom prelaznom roku.

Janković je, po rečima sportskog direktora Jovana Damjanovića, bio i najveća želja Voždovca u ovom prelaznom roku.

"Prezadovoljni smo što možemo da ozvaničimo Aleksin dolazak u naš klub. Moram da napomenem da je on bio na vrhu naše liste želja, jer se kao fudbaler savršeno uklapa u stil igre koji gajimo, a koji je postao prepoznatljiv. I ono što je još važnije, kao čovek se uklapa u naš igrački kadar i vrednosti koje gajimo u klubu", rekao je Damjanović.

Aleksi Jankoviću će ovo biti prvi profesionalni ugovor u karijeri i zbog toga ne krije veliko zadovoljstvo.

"Presrećan sam što dolazim u klub koji je zdrava fudbalska sredina i u kojoj dokazano mladi igrači mogu da napreduju. Biće mi lako da se adaptiram jer poznajem većinu igrača, stariji fudbaleri su me sjajno prihvatili i već su mi pružili nekoliko saveta", rekao je Janković.

"Kao što rekoh, ovo je klub u kojem mladi igrači dobijaju šansu, a ja ću dati sve od sebe da svoju iskoristim na najbolji mogući način", dodao je on.

Janković se već priključio treninzima prvog tima i zajedno sa ekipom otputovaće 19. januara u Antaliju, gde će Voždovac provesti drugi deo zimskih priprema i odigrati četiri kontrolne utakmice.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...