GRANDE DEKI Ugojio se, ali trenira kao mladić: Novi trener Crvene zvezde uvek uz igrače (FOTO)
Foto: FK Crvena Zvezda

Top klasa

GRANDE DEKI Ugojio se, ali trenira kao mladić: Novi trener Crvene zvezde uvek uz igrače (FOTO)

Fudbal -

Kilogrami, zbogom Dejan Stanković se ne libi da trči s ekipom i time pokazuje neverovatnu želju za radom. Slavni as vraća svoju liniju iz vremena kada je bio aktivan vrhunski fudbaler

Nekoliko kilograma mu štrči, ali i dalje ko mladić trči. Dejan Stanković doneo je fantastičnu energiju na treninge Zvezde, pa je tako redovna scena da i sam Deki trenera s igračima, trči s ekipom, čestita im za dobro određene vežbe, zbija šale u pauzama paklenog rada...

- Neverovatni su Dekijeva energija, entuzijazam, želja, posvećenost - kazuje nam čovek koji je gledao neke od treninga crveno-belih. I fotke koje su osvanule to i dokazuju.

foto: FK Crvena Zvezda

Odnos Stankovića s fudbalerima je izuzetno blizak, pa bi neupućeni pomislili da su ovaj trener i ekipa godinama na okupu.

- Bravo, bravo. Ajmo još malo. Tako je - reči su koje najčešće odjekuju tokom treninga crveno-belih na Kipru.

foto: FK Crvena Zvezda

Legendarni as izuzetno je zadovoljan kako ekipa radi. Isti glas dolazi i od igrača.

- Strpljiv je. Stalno razgovaramo, savetuje sve fudbalere, a pogotovo nas mlade igrače. On je legenda kluba i veliko ime evropskog fudbala i čast je raditi s njim. Siguran sam da će nastaviti tamo gde je Milojević stao - rekao je Jug Stanojev, mladi ofanzivni vezista.

foto: FK Crvena Zvezda

Do 2022. godine Benu novi ugovor

El Fardu Ben uskoro će da produži ugovor s Crvenom zvezdom na još dve sezone! Sjajni napadač uživa veliko poverenje Dejana Stankovića, koji ga vidi kao okosnicu tima u nastavku sezone. Napadač s Komorskih Ostrva postigao je 32 gola na 84 utakmice u dresu crveno-belih.

foto: FK Crvena Zvezda

Kurir / Miloš Bjelinić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track