ZVANIČNO: Milanko Rašković postao skaut Crvene zvezde!
Foto: Saša Pavlić

poverenje

ZVANIČNO: Milanko Rašković postao skaut Crvene zvezde!

Fudbal -

Bivši fudbaler crveno-belih kooptiran u rad kluba iz Ljutice Bogdana

Bivši fudbaler Crvene zvezde Milanko Rašković zvanično je postao skaut fudbalskog kluba. Nekadašnji napadač crveno-belih sklopio je ugovor sa klubom i biće zadužen za otkrivanje talentovanih mladih igrača.

Milanko Rašković postigao je dogovor sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem i direktorom Omladinske škole Draganom Mladenovićem. Biće zadužen za skauting prvog tima, odnosno pratiće mlade fudbalere u Superligi, ali i Prvoj ligi. U njegovom opisu posla je i praćenje fudbalera Crvene zvezde koji su na pozajmicama u inostranim klubovima.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

- Presrećan sam što sam se vratio u voljeni klub. Ukazano mi je veliko poverenje, a na meni je da to klubu vratim. Radujem se novom poslu i nadam se da ću biti od koristi Crvenoj zvezdi - izjavio je Milanko Rašković.

Milanko Rašković došao je u Crvenu zvezdu 2005. godine za vremen mandata Dragana Stojkovića Piksija iz Zete, zajedno u paketu sa Nikolom Trajkovićem. Crveno-beli dres nosio je tri sezone, odigrao je 39 utakmica i dao devet golova. Sa Crvenom zvezdom ima dve osvojene duple krune u sezonama 2005/2006 i 2006/2007. Poseduje trenersku A licencu.

Kurir sport

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track