MITAR MRKELA: Deki precrtao Van la Paru, neprofesionalizam nećemo da tolerišemo!
Foto: www crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

zbogom holanđaninu

MITAR MRKELA: Deki precrtao Van la Paru, neprofesionalizam nećemo da tolerišemo!

Fudbal -

Skupo plaćeno pojačanje Crvene zvezde Radživ Van la Para iznervirao trenera Dejana Stankovića nezalaganjem i nedisciplinom na pripremama na Kipru

Radživ Van la Para je završio epizodu u Crvenoj zvezdi! Neprofesionalan odnos na prvo delu priprema na Kipru toliko je iznervirali trenera Dejana Stankovića da je odlučio da mu se zahvali na svemu.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Kako Kurir saznaje, Dejan Stanković je zbog svega želeo da Radživa Van la Paru posle nekoliko dana iz Pafosa vrati za Beograd, ali je ipak odlučio, da sa njim raskrsti po povratku u Beograd. Imao je sastanak sa direktorima Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom, izneo svoje viđenje situacije sa Van la Parom i rekao da je to konačna odluka.

Posle svega, sportski direktor Mitar Mrkela dao je izjavu za medije:

- Po povratku ekipe sa prvog dela priprema razgovarao sam sa trenerom Stankovićem o Radživu van la Pari. On je dobio priliku da radi i da se nametne tokom priprema na Kipru, a na sve je odgovorio nedisciplinom i nezalaganjem. Takav stav Crvena zvezda nema nameru da toleriše i zbog toga neće putovati sa ekipom na pripreme u Antaliju. Biće mu obezbeđen trener sa kojim će raditi samostalno, a stavljen je na transfer listu kako bi već ove zime promenio sredinu.

foto: Starsport©

Radživ Van la Para radiće sa trenerom Ivicom Momčilovićem u Beogradu i neće putovati na drugi deo priprema u Tursku. Holanđanin je letos plaćen 1.200.000 evra engleskom Hadersfildu, a u Crvenoj zvezdi se pokazao kao totalni promašaj, iako je odigrao pet utakmica u Ligi šampiona. Tokom prethodne nedelje nekoliko klubova iz Kine je pokazalo interes za Van la Paru, ali u Ljutice Bogdana još nije došla nijedna zvanična ponuda.

Kurir sport/A. Radonić

Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track