NE BOJIM SE ZA SVOJ POLOŽAJ U JUNAJTEDU Solskjer: Moram da nastavim da radim (FOTO)
Foto: Starsport©

REZULTATA ĆE BITI

NE BOJIM SE ZA SVOJ POLOŽAJ U JUNAJTEDU Solskjer: Moram da nastavim da radim (FOTO)

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da nije uplašen za svoje mesto u klubu, kao i da će se potruditi da "crveni djavoli" u budućnosti racionalnije trošiti novac na pojačanja.

"Niko nije uradio bilo šta bez mog pristanka, jer smo pristali na sve prilikom potpisivanja ugovora. Ne bojim se za svoj položaj u tom pogledu, moram da nastavim da radim. Naravno da su vam potrebni rezutati, ali ja neću trošiti velike pare da bih doveo nekoga ako nije pogodan za klub", rekao je Solskjer, prenosi goal.com.

Crvene đavole danas očekuje utakmica Engleskog kupa protiv Tranmira, a norveški stručnjak je kazao da u svom timu ima mnogo igrača koji žele da ostvare uspeh s klubom.

"Imamo otvorene razgovore iza zatvorenih vrata, ali nećemo da vešamo ljude. To je samo zdrav razum, neću da upirem prstom u bilo koga. Nisam video da moji igrači pokušavaju da se sakriju i da nestanu, video sam da žele da naprave uspeh", kazao je Solskjer.

foto: AP

On je rekao i da će Junajted morati da promeni kulturu kada su u pitanju transferi igrača.

"Moramo mudro da trošimo, to je jedna od najbitnijih stavki za mene. Potrošili smo gomilu novca u proteklih pet ili šest sezona, od kada je Ser Aleks Ferguson otišao. Ja moram da se dogovorim s klubom da novac trošimo na prave igrače", rekao je Solskjer.

Klub su nedavno napustili Romelu Lukaku, Aleksis Sančez, Kris Smoling i Ešli Jang, a Solšer je istakao da ne žali zbog njihovih odlazaka.

foto: AP

"Nisam pomislio 'Oh, voleo bih da sam ga zadržao'. Neke od njih smo pustili da odu jer nisu bili odgovarajući za kulturu koju pokušavam da izgradim. Zato smo ostavili igrače za koje znamo da će proći sve za klub", završio je Solskjer.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track