ŠKOLOVAO SE U ČELSIJU I JUVENTUSU, A SADA GA HOĆE PARTIZAN: Denis Stojković želja stručnog štaba crno-belih
Foto: Starsport©

POJAČANJE NA POMOLU

ŠKOLOVAO SE U ČELSIJU I JUVENTUSU, A SADA GA HOĆE PARTIZAN: Denis Stojković želja stručnog štaba crno-belih

Fudbal -

Fudbaleri Partizana se uveliko pripremaju za nastavak sezone, a u isto vreme uprava radi na potencijalnim pojačanjima. Jedan od njih je ofanzivni vezni Denis Stojković (17).

Reč je o momku iz „klase 2002“, trenutno pod ugovorom sa italijanskim trećelčigašem Avelinom, koji bi već ove zime trebalo da promeni sredinu.

Denis Stojković je fudbal učio u Juventusu, Torinu, Čelsiju, austrijskom LASK-u, pre dolaska u Avelinio bio je član ljubljanske Olimpije, te iako još nije punoletan ima u biografiji dovoljno argumenata da ga u Humskoj smatraju potencijalom na duge staze.

Prema saznanjima Sportskog žurnala, ideja struke – na čiji predlog bi momak rođen 2. avgusta 2002. trebalo da dođe na Topčidersko brdo – jeste da se upari sa ispisnikom Filipom Stevanovićem, te da njih dvojica u narednom periodu čine oslonac Partizana.

Sedamnaestogodišnjak je nastupao za U15 selekciju Srbije gde je činio sjajan tandem sa Filipom Stevanovićem, biserom kluba iz Humske pa bi uskoro mogao da postane i njegov klupski saigrač.

(Sportski Žurnal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track