TRENER PLAVACA IZRIČIT Lampard: Žiru ostaje u Čelsiju!
Foto: AP

TRANSFER

TRENER PLAVACA IZRIČIT Lampard: Žiru ostaje u Čelsiju!

Fudbal -

Trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je da će Olivije Žiru ostati u tom klubu uprkos tome što je nekolicina klubova zainteresovana za njega.

Žirua su u januarskom prelaznom roku želeli da dovedu Totenhem, Inter i Lacio, ali je francuski reprezentativac ipak ostao na Stamford Bridžu, gde nema veliku minutažu.

Lampard je rekao da je zadovoljan i da neće prodati Žirua.

"Olivije Žiru je bio neverovatan i profesionalno i van toga. Svi znamo da je bilo zainteresovanih. Na konferencijama sam govorio ako sve strane budu zavodoljne, a on je u tom periodu bio besprekoran. Imam ogromno poštovanje prema tom igraču. Odgovor je ponovo - ne. Da li će otići? Ne", rekao je Lampard, preneo je Skaj.

Mediji su spekulisali da je Čelsi zainteresovan za Drisa Mertensa i Edinsona Kavanija, ali Lampard je rekao da ne očekuje dolaske.

"Prelazni rok je 95 odsto završen za nas, a odgovor će biti negativan za igrače koje pominjete. Nema dolazaka, nema odlazaka", naveo je Lampard.

Upitan da li je frustrirajuće to što ne dolaze novi igrači, Lampard je rekao: "Ne bih rekao frustrirajuće, pošto sam svestan kakav je fudbal. Neke stvari nisu pod mojom kontrolom. Ja prvo razmišljam o onome što se dešava na treningu".

"Jasno je da smo heli da dovedemo igrače, ja sam sigurno hteo da dovedem igrače. Mislim da sam to prilično jasno isticao prethodnih nedelja i to se nije ostvarilo", naveo je Lampard.

Čelsi je četvrti na tabeli Premijer lige sa 40 bodova, 30 manje od prvoplasiranog Liverpula.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track