SAVO MILOŠEVIĆ PORUČIO IZ DOHE: Neozbiljno je kada neko ne zna, a komentariše! Ovaj grb moraju svi da poštuju (FOTO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

PARTIZAN ZAVRŠIO PRIPREME

SAVO MILOŠEVIĆ PORUČIO IZ DOHE: Neozbiljno je kada neko ne zna, a komentariše! Ovaj grb moraju svi da poštuju (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana završili su učešće na turniru u Dohi, a na meču protiv Saprtaka iz Moskve, Savo Milošević burno je reagovao na odluke sudije.

Trener fudbalera Partizana sumirao je za klupsku televiziju sva dešavanja sa drugog dela priprema u Kataru, gde su se crno-beli sastali sa Rostovom, Lokomotivom i Spartakom, a na tom poslednjem meču desio se i onaj mali incident, kada je i isključen.

"Jučerašnja dešavanja bila su slična onima iz Turske. Objasnio sam tad: ako su profesionalni akteri na terenu, moraju svi biti profesionalni. Ne smete dozvoliti da na igralištu budu amateri, onda imate problem. I juče smo imali amatere, zato se dešavaju onakve stvari", podsetio je Milošević na to kako je povukao ekipu sa terena protiv Hadžijevog Vitorula zbog katastrofalnog suđenja arbitara koji su delovali kao da ih je neko doveo sa plaže, sa vidnim viškom kilograma.

foto: Beta/Branislav Božić

"Ne želim da zalazim u detalje ili motive, ali ovaj grb će morati svi da poštuju. Došli smo u Dohu i sve poštovali. Organizaciju, ljude s kojima sarađujemo, protivnike i sudije. Naši momci se ponašaju fenomenalno. To nam je moralna obaveza ako želimo da poštujemo ovaj dres sa ovim grbom. Isto tako, ako mi sve ispoštujemo moraće i nas da poštuju. Mogu da nas ne poštuju, ali u tom slučaju nećemo raditi sa takvima", rekao je Milošević koji se osvrnuo i na dolazak dogo željenog pojačanja Uroša Vitasa.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

"Još jedno od pojačanja koje smo želeli letos. Slična situacija kao sa Bojanom Matićem. Reč je o igračima koje duže vremena jurimo, procena je da su nam po profilu neophodni za ono što želimo da igramo. I tom činjenicom sam prezadovoljan. Osim što smo zadržali ekipu na okupu uspeli smo da dovedemo dva igrača za koja se borimo mesecima. Od ljudi koji prate Partizan dobijamo pohvale već u prijateljskim utakmicama za Matića, siguran sam da će ista situacija biti i sa Vitasom. Dovodićemo samo one fudbalere koji će nam doneti dodatni kvalitet, a ni na koji način neće narušiti sve što smo sagradili od marta", rekao je Milošević.

(Kurir sport, FK Partizan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track