TRENER ZVEZDINIH OMLADINACA POSLE VELIKOG USPEHA Đorđević: Bog nas je nagradio!
Foto: Starsport©

IZJAVA POSLE MEČA

TRENER ZVEZDINIH OMLADINACA POSLE VELIKOG USPEHA Đorđević: Bog nas je nagradio!

Fudbal -

Omladinci Crvene zvezde su izborili plasman u osminu finala Lige šampiona za mlade savladavši Šerif posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:2), nakon što je u regularnom delu igre bilo 0:0. Najponosniji zbog uspeha naših talenata bio je njihov trener - Slavoljub Đorđević.

- Penali su lutrija, ali deca su zaslužila prolaz dalje i Bog nas je nagradio. U uslovima pod kojim igrali, kako smo putovali, sa gomilom problema, uspeli smo da prođemo. Jutros se i Piplica razboleo, imali smo mali fond igrača, ali smo došli, odigrali hrabro, nismo stajali tokom čitavog meča i morali smo da budemo nagrađeni. Igrači pomeraju granice i ovo je njihova noć. Rekao sam im i pre penal serije da im čestitam na svemu i da im ništa ne zameram sve i da nismo prošli.

Đorđević ističe da se zajedno sa igračima dogovorio oko toga ko će da izvodi udarce sa bele tačke.

- Pitao sam ih ko hoće da šutira i svi su digli ruke. To govori o njihovom karakteru i hrabrosti. Na kraju sam se odlučio za izvođače. Mi smo izašli da pobedimo u regularnom delu, ali kada imate samo jedan meč, onda morate da vežbate penale. Juče smo posle treninga ostali i šutirali. Stojim pri tome da su penali sreća, ali sreća prati hrabre. Najsrećniji sam zbog njih, zaslužili su sve ovo - podvukao je Đorđević.

Naše omladince već u petak od 13 časova očekuje žreb za osminu finala, kao i generalno za nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track